Libnet.ro
UNICEF

01:05

GHEORGHITA: Nu exista tensiuni intre mine si ministrul Vlad Voiculescu, asa cum s-a vehiculat in presa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GHEORGHITA: Nu exista tensiuni intre mine si ministrul Vlad Voiculescu, asa cum s-a vehiculat in presa

Presedintele Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghita, a sustinut marti ca nu exista tensiuni intre el si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, asa cum s-a vehiculat in presa, scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Exista sau nu tensiuni intre coordonatorul campaniei de vaccinare si ministrul Sanatatii. Ce spune Valeriu Gheorghita despre relatia cu Vlad Voiculescu (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a negat informatiile potrivit carora ar exista tensiuni intre el si Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, si sustine ca.

Florin Citu, despre tensiunile din Guvern: Nu are nicio atributie Vlad Voiculescu in ceea ce priveste decizia daca pleaca sau nu Valeriu Gheorghita

Prim-ministrul Florin Citu a recunoscut faptul ca in interiorul Guvernului au fost discutii in contradictoriu intre Vlad Voiculescu si Valeriu Gheorghita, dar ca decizia privind plecarea celui din urma tine de seful Guvernului, in subordinea caruia se afla coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID 19.

Citu: Vlad Voiculescu nu are nicio atributie daca pleaca sau nu Valeriu Gheorghita Ce spune coordonatorul campaniei de vaccinare despre relatia sa cu ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, nu are nici o atributie privind inlocuirea lui Valeriu Gheorghita de la coordonarea Comitetului national de vaccinare impotriva COVID-19, spune Florin Citu, precizand ca acest comitet este in subordinea premierului. El a facut aceste declaratii la Europa FM, in contextul in care in spatiul public au aparut informatii potrivit carora ministrul Sanatatii ar intentiona inlocuirea coordonatorului campaniei de vaccinare in Romania.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si-a programat parintii pentru vaccinare: Mai e mult de munca cu platforma, am evaluat partial gresit

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a recunoscut ca a evaluat partial gresit platforma pentru inscriere la vaccinare. Mai este mult de munca, a spus ministrul, dupa ce numerosi oameni au asteptat ore sau nu s-au putut inscrie.

VLAD VOICULESCU: Daca platforma nu o sa poata sa permita o programare, luam in considerare o lista de asteptare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat luni ca, in cazul in care platforma pentru vaccinarea anti-COVID-19 nu va permite programarea pentru o anumita data, una dintre alternative ar fi sa se ia in considerare o lista de asteptare in care doritorii sa se inscrie, urmand ca acestia sa poata fi contactati de autoritati prin call-center, informeaza Agerpres.

Vlad Voiculescu: Tocmai mi-am programat parintii pentru vaccinare. Platforma a functionat bine si e intuitiva

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu scrie pe pagina sa de Facebook ca platforma pentru vaccinare functioneaza bine si ca el tocmai si-a programat parintii. Ministrul recunoaste ca au fost erori si vor mai fi, dar asigura ca acestea se vor remedia. Acesta atrage atentia ca nu sunt doze de vaccin la discretie si ca persoanele in varsta au prioritate.

Vlad Voiculescu: Va fi nevoie de cateva luni ca productia de vaccinuri si cantitatea distribuita in Romania sa fie cea de care avem nevoie

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, afirma ca va fi nevoie de cateva luni ca numarul de doze de vaccin care ajung in Romania sa fie cel de care avem nevoie pentru imunizarea populatiei, dar se declara moderat optimist ca in urmatoarea luna si jumatate numarul dozelor de vaccinuri va fi mai mare.

Vlad Voiculescu se delimiteaza de organizarea campaniei de vaccinare: Efortul logistic nu e in primul rand al Ministerului Sanatatii

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, sustine ca principala responsabilitate din efortul logistic pe care il presupune campania nationala de vaccinare anti-COVID-19 apartine Ministerului Apararii, ca pa.

Vlad Voiculescu: Va fi nevoie de cateva luni ca productia de vaccinuri si cantitatea distribuita in Romania sa fie cea de care avem nevoie, dar sunt multe necunoscute Pericolul e ca alte tulpini sa se dezvolte (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, sustine ca principala limitare in acest moment este reprezentata de numarul de doze de vaccin anti-COVID-19 care sosesc in tara. E o cursa contra cronometru.

Vlad Voiculescu: Daca platforma nu o sa poata sa permita o programare, luam in considerare o lista de asteptare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat luni ca, in cazul in care platforma pentru vaccinarea anti-Covid-19 nu va permite programarea pentru o anumita data, una dintre alternative ar fi sa se ia in considerare o lista de asteptare in care doritorii sa se inscrie, urmand ca acestia sa poata fi contactati de autoritati prin call-center.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )