Libnet.ro
UNICEF

00:06

Gorghiu, catre Carmen Dan: Ti-e limpede ca vei raspunde, alaturi de echipa ta manevrata politic din Jandarmerie, pentru tot balamucul generat, nu-i asa?

Adevărul Adevărul,
Gorghiu, catre Carmen Dan: Ti-e limpede ca vei raspunde, alaturi de echipa ta manevrata politic din Jandarmerie, pentru tot balamucul generat, nu-i asa?

Alina Gorghiu a declarat, joi, ca atrecut aproape o saptamana de la evenimentele din 10 august si ca in spatiul public apar doar semne de intrebare, fara ca cineva sa-si asume raspunderea. Aceasta mai atrage atentia ca autoritatile nu explica ce gaze au folosit jandarmii la protestul din Piata Victoriei, in conditiile in care multi protestatari au reclamat stari de rau si o anunta pe Carmen Dan ca va raspunde pentru balamucul generat. continuă pe Adevărul

Liberalii pun TOATE TUNURILE pe Carmen Dan dupa reprimarea VIOLENTA a protestelor: TI-E LIMPEDE CA VEI RASPUNDE, alaturi de echipa ta MANEVRATA POLITIC?

Liberalii pun toate tunurile pe ministrul de Interne dupa repesiunea jandarmilor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Alina Gorghiu ii transmite lui Carmen Dan ca va raspunde pentru tot balamucul.

DOVADA ca ministrul Carmen Dan RASPUNDE pentru VIOLENTELE JANDARMILOR

Ministrul de Interne, Carmen Dan, incearca sa evite orice raspundere dupa reprimarea violenta a protestului de vineri de catre Jandarmerie. Nu va imaginati ca ministrul de Interne dispune interventiile.

Institutul pentru Politici Publice cere DNA sa investigheze potentialele abuzuri ale ministrului Carmen Dan n cazul interventiei violente a jandarmilor din Piata Victoriei

Institutul pentru Politici Publice IPP) solicita DNA sa se sesizeze cu privire la rolul ministrului de Interne, Carmen Dan, in violentele jandarmilor la protestul din 10 August si sa investigheze potentialele sale abuzuri. De asemenea, ONG-ul acuza ca exista un interes pentru ascunderea numarului real al victimelor interventiei Jandarmeriei, pentru ca exista mai multe victime carora nu le-au fost luate declaratii la spital de catre politisti.

Ponta: Carmen Dan nu trebuie doar sa demisioneze, ci sa raspunda si penal. Dan actionat la ordinele lui Dragnea

Victor Ponta, fost premier si lider al Partidului Pro Romania, a declarat, marti, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, nu ar trebui doar sa-si dea demisia, ci sa raspunda si din punct de vedere penal pentru modul cum a actionat Jandarmeria vineri seara in Piata Victoriei.

Coincidenta? Noul sef al Jandarmeriei e din Teleorman, judetul de unde se trag Dragnea si Carmen Dan. Ce-l recomanda

Colonelul Ionut Catalin Sindile a preluat sefia interimara a Jandarmeriei. Potrivit comunicatului oficial al Jandarmeriei, Sindile este originar din Teleorman, judetul controlat de liderul PSD Liviu Dragnea, de unde mai provin premierul Viorica Dancila si ministrul de Interne, Carmen Dan, cea care l-a numit in functie in locul lui Sebastian Cucos, caruia i-a expirat mandatul interimar.

Ministrul Carmen Dan a numit un nou sef interimar la Jandarmeria Romana - Ionut Sindile, prim-adjunct al inspectorului general

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a numit marti, cu o zi inaintea expirarii interimatului lui Sebastian Cucos, un nou sef la Jandarmeria Romana - Ionut Sindile, prim-adjunct al inspectorului general si sef al Statului Major al Jandarmeriei Romane, scrie G4Media.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ar putea da explicatii in Parlament dupa violentele din Piata Victoriei

Carmen Dan ar putea fi chemata saptamana viitoare pentru explicatii in fata Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor. Sefii Jandarmeriei ar putea fi si ei audiati in legatura cu violentele de.

Procurorul militar care a fost vineri in Piata Victoriei o contrazice pe Carmen Dan: NU am supravegheat interventia jandarmilor! (FOTO)

Scandalul legat de prezenta sau absenta procurorilor militari la protestul de vineri din Piata Victoriei capata proportii. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca Jandarmeria si-a coordonat interventia.

Ministrul de Interne Carmen Dan va fi audiata in Comisia de aparare a Parlamentului in urma protestului de vineri

Ministrul de Interne Carmen Dan va fi audiata pe 21 august, la ora 10:00, in comisia de aparare a Camerei Deputatilor, la solicitarea PNL si USR. Opozitia reclama modul brutal in care au intervenit jandarmii vineri seara, informeaza Digi24 .

Conducerea Jandarmeriei, sub semnul ntrebarii: Interimatul actualului sef expira. Se asteapta avizul CSAT / Carmen Dan: Nu am vorbit cu presedintele pe acest subiect

Actualul sef al Jandarmeriei, Sebastian Cocos, se afla in situatia in care ii expira interimatul la conducerea institutiei. Potrivit ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, se asteapta avizul din partea CSAT: Ea a mai spus ca nu a vorbit cu presedintele despre acest aspect.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )