Libnet.ro
UNICEF

12:00

Guvernul Viorica Dancila a primit un vot de neincredere din partea strazii

Adevărul Adevărul,
Guvernul Viorica Dancila a primit un vot de neincredere din partea strazii

Fireste, ca de obicei, cifrele difera. Unii spun ca ieri s-ar fi aflat pe strazile si in pietele din marile orase ale Romaniei intre 70 si 80 de mii de oameni, altii avanseaza cifre considerabil mai mici. continuă pe Adevărul

Subiectele zilei:Guvernul Viorica Dancila a primit un vot de neincredere din partea strazii;Durerea unui dialog cu un copil de 10 ani: -Ce inseamna ca traim in Romania? - Inseamna ca nu putem face nimic; Cum au rescris comunistii participarea Romaniei la

Revenirea in civilizatie. Corespondenta de la Bucuresti. Ce au insemnat mega-protestele de sambata seara, calificate de unii tineri drept -Revolutia generatiei noastre? Un pas mic pentru omenire, dar un salt urias pentru romani. Sistemul energetic mondial nu va mai fi asa cum il stim. Ce ar trebui sa faca Romania?Cine controleaza resursele energetice ale planetei? In principiu, cei care au o strategie pentru asta. In ce situatie este Romania din acest punct de vedere?.

Cele mai bune meme cu noul prim-ministru al Romaniei, Viorica Dancila

Incepand de ieri, Romania are un nou prim-ministru, iar tot cam de atunci, memele cu Viorica Dancila au inceput sa apara pe internet. Romania a reusit sa scape de o criza politica profunda, asta dupa ce Iohannis si-a calcat pe inima si pe promisiune si a nominalizat un nou prim-ministru din partea PSD. Ca e [].

VIORICA DANCILA, atacata DUR de un fost PSD-ist: SOROS a pus iar premier in Romania

Un fost deputat PSD lanseaza un ataca fara precedent la adresa premierului desemnat de majoritataea PSD-ALDE, Viorica Dancila, precizand faptul ca in spatele promovarii sale in fruntea.

UPDATE Administratia Prezindentiala a rectificat decretul privind desemnarea candidatului la functia de prim-ministru, care nu continea initial numele complet al europarlamentarului PSD, Vasilica Viorica Dancila

UPDATE Administratia Prezidentiala a transmis in cursul zilei de joi catre Monitorul Oficial o rectificare a Decretului privind desemnarea candidatului la functia de prim-ministru, cu urmatorul continut: In articolul unic se va scrie doamna Vasilica-Viorica Dancila, in loc de 'doamna Viorica Dancila.

Catalin Ivan, atac dur la Viorica Dancila: Este un dezastru. Nu are calitati de om politic

Europarlamentarul Catalin Ivan a lansat un atac dur la adresa Vioricai Dancila, premierul desemnat. Catalin Ivan considera ca o Romanie cu Viorica Dancila premier inseamna un dezastru.

Cum arata sotul premierului Viorica Dancila si cu ce se ocupa acesta - GALERIE FOTO

Viorica Dancila, premierul desemnat al Romaniei, este casatorita cu Cristinel Dancila, care este manager la o companie petroliera si incaseaza bani frumosi. Cristinel Dancila a devenit, din.

Cea mai infocata vecina a Viorica Dancila: Nu mai nigrati oamenii din Videle, ca suntem saraci sau amarati (VIDEO)

Orasul Videle a devenit foarte celebru in ultimele zile dupa ce Viorica Dancila a fost desemnata premier. Locuitoare a orasului din Teleorman, si apropiata a lui Liviu Dragnea, Dancila este cunoscuta de.

Decretul privind desemnarea candidatului la functia de prim-ministru nu contine numele complet ale europarlamentarului PSD, Vasilica Viorica Dancila

Decretul de desemnare a Vioricai Dancila drept candidat la functia de prim ministru, publicat miercuri seara in Monitorul Oficial, nu contine numele complet al acesteia, in conditiile in care nominalizarea PSD la acest post se numeste Vasilica Viorica Dancila.

Gabriela Firea despre Viorica Dancila: Va rezista, cu sau fara hashtag. Nu vreau sa particip la o alta schimbare de premier

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat duminica seara, la Romania Tv, referindu-se la premierul desemnat, Viorica Dancila, ca aceasta va rezista, cu sau fara hashtag, facand aluzie la sintagma folosita de protestatarii antiguvernamentali. Firea a mai spus ca nu doreste sa participe la o alta schimbare de premier.

Cum o caracterizeaza Ponta pe Viorica Dancila

Victor Ponta sustine ca Viorica Dancila nu va conduce viitorul guvern altfel decat va considera Liviu Dragnea. Fostul premier spune ca este sigur de acest fapt deoarece il cunoste foarte bine pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )