Libnet.ro
UNICEF

01:05

INCEPAND DE ASTAZI: Viorica Dancila - vizita in SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INCEPAND DE ASTAZI: Viorica Dancila - vizita in SUA

Premierul Viorica Dancila se afla, incepand de astazi, intr-o vizita in SUA, pentru a participa la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Viorica Dancila - vizita in SUA

Premierul Viorica Dancila va face o vizita in SUA, in perioada 23-26 martie, pentru a participa la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice.

Viorica Dancila va pleca in SUA, la conferinta unui comitet americano-israelian

Premierul Viorica Dancila va intreprinde o vizita in SUA in perioada 23-26 martie 2019 pentru a participa la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice AIPAC), informeaza Guvernul.

Premierul Dancila, vizita de patru zile in Statele Unite

Premierul Viorica Dancila va face o vizita oficiala timp de patru zile in Statele Unite ale Americii. Primul ministru roman va participa la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice.

Dancila, vizita la Washington, in urma invitatiei unei organizatii evreiesti

Premierul Viorica Dancila va face o vizita in Statele Unite in perioada 23-26 martie, unde va participa la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice AIPAC), anunta Guvernul.

Aproape toate prostiile zise de premierul Viorica Dancila in ultimul an

Viorica Dancila este premierul Romaniei de un an si 2 luni. Doamna din localitatea Videle, judetul Teleorman, a reusit ca capteze atentia mai mult prin gafele sale si prin prostiile pe care le-a rostit decat prin masuri concrete si respectarea programului de guvernare. Ultima perla rostita de primul-ministru a fost chiar in fata colegilor europarlamentari [] .

Viorica Dancila, din nou la sediul Comisiei Europene! Anuntul lui Frans Timmermans privind raportul MCV

Viorica Dancila se afla, miercuri, la Bruxelles, unde a avut o intrevedere cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Dupa discutiile purtate la sediul Comisiei Europene, reprezentantii de.

Viorica Dancila a numit in functia de secretar de stat la Ministerul Culturii un director de la Apa si Canal

Premierul Viorica Dancila a numit in functia de secretar de stat la Ministerul Culturii un consilier local de la Primaria Targu Jiu si director al companiei locale de apa si canalizare, informeaza G4 Media.

VIORICA DANCILA: Proiectul european are nevoie de un nou implus

Proiectul european are nevoie de un nou implus, de viziune de viitor si de solutii pe termen lung, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, joi, in discursul sustinut la deschiderea evenimentului E!Sharp Live 2019 - What does Europe mean to Europe?, organizat la Bruxelles.

Soc! Iohannis pare ca s-a indragostit de Viorica Dancila

Oana Zamfir si Adrian Ursu au analizat vineri, la Exces de putere, un comunicat halucinant al Presedintiei legat de realizarile Guvernului si ale premierului Viorica Dancila cu ocazia Presedintiei Romaniei la.

Guvernul denunta un fake news legat de Viorica Dancila. Afirmatiile sunt mincinoase. De unde a plecat totul

Biroul de presa al Guvernului critica presa pentru un fake news legat de o afirmatia despre coruptia din Romania atribuita premierului Viorica Dancila de catre un europarlamentar al PPE.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )