Libnet.ro
UNICEF

01:05

IOHANNIS LA CASA ALBA Donald Trump: Viitorul Romaniei este foarte, foarte stralucit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS LA CASA ALBA Donald Trump: Viitorul Romaniei este foarte, foarte stralucit

ACTUALIZARE - Declaratie comuna: SUA reitereaza sprijinul pentru eforturile Romaniei de a deveni eligibila pentru intrarea in Visa Waiver, transmite Agerpres. ----------- *ACTUALIZARE - Donald Trump i-a daruit lui Klaus Iohannis o sapca inscriptionata cu sloganul: Make Romania Great Again ----------- *ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat speranta, marti, ca la intalnirea cu omologul sau american, Donald Trump, discutiile vor viza si lupta anticoruptie din Romania, in contextul in care in acest domeniu exista rezultate bune. ------------ *ACTUALIZARE - Presedintele american Donald Trump a afirmat, marti, la intalnirea cu omologul sau roman: Este o onoare sa fim aici alaturi de presedintele Romaniei. Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna decat oricand. Avem relatii comerciale foarte bune. Sunt foarte multi romani in SUA, oameni extraordinari, care au succes. E o comunitate foarte mare, sunt foarte multe afaceri romanesti aici. Si sa stiti ca americanii iubesc romanii. ------------- *ACTUALIZARE - Donald Trump reafirma Parteneriatul dintre SUA si Romania si isi exprima sustinerea pentru eforturile Romaniei de a intra in programul Visa Waiver, se arata intr-o declaratie data publicitatii de Casa Alba. ------------- Presedintii Romaniei si Statelor Unite ale Americii vor adopta marti, la Washington, o declaratie comuna care priveste intarirea relatiilor dintre cele doua state, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Primele imagini de la Casa Alba. Donald Trump il primeste pe Klaus Iohannis - LIVE TEXT si VIDEO

Presedintii Romaniei si Statelor Unite ale Americii, Klaus Iohannis si Donald Trump, vor adopta marti, la Washington, o declaratie comuna care priveste intarirea relatiilor dintre cele doua.

Bucurie mare la Casa Alba: Donald Trump a devenit din nou BUNIC, in ziua in care se intalneste cu Klaus Iohannis

Bucurie mare in familia Trump. cu cateva ore inainte de a se intalni cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, Trump a devenit bunic pentru a zecea oara. Lara Trump si cu mine suntem incantati sa o pri.

Adevarul Live. Culisele vizitei lui Klaus Iohannis la Casa Alba

Remus Stefureac, fost consilier al ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, a vorbit, la Adevarul Live, despre scopul vizitei presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba. De asemenea, Stefureac a vorbit despre principalele teme care ar urma sa fie abordate la intalnirea Trump-Iohannis.

MARTI: Iohannis va fi primit la Casa Alba de Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit, marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, in cadrul unei vizite de lucru pe care o efectueaza in Statele Unite ale Americii.

Donald Trump, la intalnirea cu Iohannis: Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna ca oricand Respect pentru ceea ce face el si pentru ceea ce se intampla in Romania

Presedintele american Donald Trump l-a primit marti seara, ora 21 in Romania, pe Klaus Iohannis la Casa Alba pentru cea de a doua intalnire oficiala intre cei doi sefi de stat. Americanii ii iubesc pe.

Corespondenta din SUA. Ce a spus Trump despre vize, lupta anticoruptie si o posibila vizita in Romania

La intalnirea de la Casa Alba, Donald Trump l-a laudat pe Klaus Iohannis pentru suportul dat luptei anticoruptie din Romania. Face o treaba grozava, a spus Trump despre Iohannis. Liderul american a admis ca e posibil sa viziteze Romania si a ocolit subiectul ridicarii vizelor pentru romani. La insistentele unei jurnaliste din Romania pe subiectul Visa Waiver, Trump a raspuns caustic: iti place tie ideea?.

Presedintele Donald Trump celebreaza parteneriatul strans cu Romania, dupa vizita lui Klaus Iohannis la Casa Alba

Viitorul Romaniei si relatia Romaniei cu Statele Unite ale Americii sunt foarte, foarte luminoase, se arata intr-un comunicat difuzat marti de Casa Alba, cu ocazia vizitei de lucru pe care presedintele Klaus.

UPDATE Klaus Iohannis a fost primit de Donald Trump la Casa Alba Trump: Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna ca oricand

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, la Casa Alba, la ora locala 14,00 21,00 ora Romaniei). UPDATE 22:20 Discutiile tete-a-tete, care erau prevazut pentru o jumatate de ora, s-au incheiat dupa aproximativ o ora. UPDATE 21:30 Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna ca oricand, a declarat Donald Trump, in Biroul Ovala, alaturi de Klaus Iohannis, despre care a spus ca are respect pentru ceea ce face el si pentru ceea ce se intampla in Romania.

Klaus Iohannis, dupa dialogul cu Donald Trump: Este prima data cand am facut acest pas

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA. Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca.

Visa Waiver. Anuntul lui Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american, Donald Trump, au adoptat marti o declaratie comuna in care Statele Unite ale Americii isi reitereaza sprijinul pentru eforturile Romaniei de a deveni.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )