Libnet.ro
UNICEF

21:00

Iohannis, declaratii de la ora 11.00, despre respingerea Olgutei Vasilescu pentru o functie de ministru in Guvern

Adevărul Adevărul,
Iohannis, declaratii de la ora 11.00, despre respingerea Olgutei Vasilescu pentru o functie de ministru in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis va face, de la ora 11. 00, o declaratie de presa, in care va vorbi despre ultimele respingeri pentru functiile de ministru al Dezvoltarii si de ministru al Transporturilor. continuă pe Adevărul

Iohannis ia atitudine dupa golirea puscariilor: Solicit Guvernului sa vina cu solutii. Omul de rand nu trebuie sa se teama ca vin delicventii peste el

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului Dancila si majoritatii PSD-ALDE sa vina cu solutii pentru rezolvarea problemei recursului compensatoriu, masura in urma careia peste 11. 000 de persoane condamnate la inchisoare au fost liberate.

Iohannis, despre respingerea Adinei Florea la sefia DNA: Documentele sunt in analiza

Klaus Iohannis a vorbit si despre candidatura Adinei Florea la DNA, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a trimis din nou aceeasi propunere. Documentele sunt in analiza si vor primi, intr-un termen.

Dancila: Refuzul lui Iohannis de numire a Olgutei Vasilescu ca ministru influenteaza viata a 500 de milioane de europeni

Premierul Viorica Dancila a declarat marti seara, la Antena 3, ca prin refuzul de numire a Liei Olguta Vasilescu si Mircea Draghici ca ministri, presedintele Klaus Iohannis influenteaza viata a 500 de milioane de cetateni europeni.

Reactia Olgutei Vasilescu, dupa ultimul refuz al presedintelui Iohannis de a o numi ministru

Deputatul PSD de Dolj Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, sustine ca social-democratii se asteptau ca presedintele Klaus Iohannis sa refuze din nou sa o numeasca ministru, motiv pentru care Guvernul.

Iohannis respinge din nou numirea Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni dupa-amiaza ca respinge propunerile inaintate de premierul Viorica Dancila pentru portofoliile de la Transporturi - Mircea Draghici - si Dezvoltare - Lia Olguta Vasilescu.

PSD, despre respingerea propunerilor de ministri la Dezvoltare si Transporturi: Presedintele face rau Romaniei!

PSD critica anuntul presedintelui Klaus Iohannis privind respingerea propunerilor de ministri la Dezvoltare si Transporturi, afirmand ca seful statului este incapabil sa dea un motiv serios si de inteles; ca acesta pare ca a inceput campania electorala, concluzia social-democratilor fiind: Presedintele face rau Romaniei!.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2219 seconds )