Libnet.ro
UNICEF

08:00

Iohannis participa, astazi, la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis participa, astazi, la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus

Presedintele Klaus Iohannis participa, astazi, la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus, unde ii va fi acordat premiul Garantul democratiei, pentru ca prin activitatea sa ofera garantia ca respectarea statului de drept si apararea democratiei sunt valori esentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis merge sambata la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus. Ce premiu ii va fi acordat

Presedintele Klaus Iohannis participa sambata la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus, unde ii va fi acordat premiul Garantul democratiei, pentru ca prin activitatea sa ofera garantia ca respectarea statului de drept si apararea democratiei sunt valori esentiale.

Iohannis, la al doilea eveniment PNL intr-o saptamana

Presedintele Klaus Iohannis va participa sambata la Gala premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus, fiind al doilea eveniment organizat de liberali la care seful statului participa in decurs de o saptamana.

Klaus Iohannis: PSD s-a apucat sa modifice legile justitiei pentru a-si apara propriii corupti si propriii condamnati penal. Din cauza PSD, Romania nu s-a dezvoltat mai mult (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac extrem de dur la adresa guvernarii PSD, in cadrul eveniment organizat, sambata, la Sinaia. Prezent la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus, unde a.

Dan Bursuc, dupa scandalul de la gala premiilor Gopo: Lumea e libera sa fie pro sau contra

Dan Bursuc a facut declaratii despre controversa creata dupa ce trupa sa de manele a cantat la gala premiilor Gopo. Bursuc a marturisit, in cadrul unei interventii telefonice laAntena Stars, ca a.

Scandal Gala Premiilor Gopo. Reactia lui Dan Bursuc: Daca esti negru trebuie sa fii dat afara sau nu ai voie sa asculti

Dan Bursuc a avut o prima reactie dupa scandalul izbucnit la Gala Premiilor Gopo, unde trupa pe care o manageriaza a cantat o manea pe scena Teatrului National. Trupa Kana Jambe a fost tinta unor.

Scandal dupa Gala Premiilor Gopo. Mai multi actori oripilati dupa ce pe scena Teatrului National s-au cantat manele

S-a lasat cu scandal in timpul si dupa Gala Premiilor Gopo, de marti seara, scrie Libertatea. Prezenta pe scena a trupei cunoscutului manelist Dan Bursuc Dan Paraschiv), Kana Jambe, a starnit un val de.

Iohannis participa la Bruxelles la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

Faze tari: Urmatorul iPhone ti-ar putea scana venele ca sa il deblochezi; Jandarmeria, parodiata la Gala Premiilor Gopo; Dinozaurii erau pradatori chiar mai feroce decat se considera anterior;

Pista pentru biciclisti din Bucuresti, devenita virala pe Reddit. in timp ce Olanda pregateste constructia unei autostrazi pentru biciclisti, in Romania. Echinoctiul de primavara 2019: cum iti aminteste Google aceasta zi speciala. Astazi, 20 martie 2019, cei de la Google ne aduc aminte de echinoctiul de primavara.

De ce s-au cantat manele la Gala Premiilor Gopo. Producatorul Ada Solomon: A comenta atat de vehement mi se pare ipocrit si putin ridicol

Marti seara, in cadrul Galei Premiilor Gopo, a fost prezentat un moment in care trupa lui Dan Bursuc, Kana Jambe, a cantat manele, fiind criticat de mai multe personalitati din lumea teatrului si filmului. Prestatia Kana Jambe a intregit un moment, inainte de urcarea trupei pe scena, fiind proiectat sketch-ul Romanian Rhapsody. Producatorul de film Ada Solomon a comentat pentru Adevarul, momentul, precum si valul de reactii negative.

Presedintele Iohannis participa la Bruxelles la reuniunea Consiliului European. Temele importante pentru Romania ce vor fi abordate

Joi si vineri, Presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, precum si la summitul Partidului Popular European PPE), se arata in agenda Administratiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )