Libnet.ro
UNICEF

22:45

IOHANNIS: PSD-ului ii este frica de votul la referendum

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: PSD-ului ii este frica de votul la referendum

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, ca PSD-ului ii este frica de votul la referendum si incearca sa il boicoteze. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis: PSD incearca sa boicoteze votul la referendum

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine caPSD incearca sa boicoteze votul la referendum. E jalnica aceasta incercare, a spus Iohannis. Pe 26 mai se voteaza la referendum si.

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] .

Presedintele Klaus Iohannis ajunge marti in fieful PSD. Ce intentioneaza sa faca la Craiova

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent marti la Craiova. Conform agendei, seful statului se va intalni cu autoritatile locale din regiunea Olteniei si isi va lansa ultima carte la Filarmonica Oltenia.

Presedintele Klaus Iohhannis, noi declaratii de presa

Anunt de ultima ora din partea Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine miercuri, 22 mai a. c. , ora 17:15, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )