Libnet.ro
UNICEF

14:15

Iohannis si Trump vor adopta o declaratie comuna pentru intarirea relatiilor Romania-SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis si Trump vor adopta o declaratie comuna pentru intarirea relatiilor Romania-SUA

ACTUALIZARE - Presedintele american Donald Trump a afirmat, marti, la intalnirea cu omologul sau roman: Este o onoare sa fim aici alaturi de presedintele Romaniei. Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna decat oricand. Avem relatii comerciale foarte bune. Sunt foarte multi romani in SUA, oameni extraordinari, care au succes. E o comunitate foarte mare, sunt foarte multe afaceri romanesti aici. Si sa stiti ca americanii iubesc romanii. ------------- *ACTUALIZARE - Donald Trump reafirma Parteneriatul dintre SUA si Romania si isi exprima sustinerea pentru eforturile Romaniei de a intra in programul Visa Waiver, se arata intr-o declaratie data publicitatii de Casa Alba. ------------- Presedintii Romaniei si Statelor Unite ale Americii vor adopta marti, la Washington, o declaratie comuna care priveste intarirea relatiilor dintre cele doua state, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis si Donald Trump Trump vor adopta o declaratie comuna pentru intarirea relatiilor dintre SUA si Romania

Presedintii Klaus Iohannis si Donald Trump vor adopta o declaratie comuna pentru intarirea relatiilor dintre Statele Unite ale Americii si Romania.

Klaus Iohannis si Donald Trump vor adopta o declaratie comuna pentru intarirea relatiilor dintre SUA si Romania

Presedintii Klaus Iohannis si Donald Trump vor adopta o declaratie comuna pentru intarirea relatiilor dintre Statele Unite ale Americii si Romania.

Iohannis si Trump vor adopta o declaratie comuna privind intarirea relatiilor dintre Romania si SUA

Presedintii Romaniei si Statelor Unite ale Americii, Klaus Iohannis si Donald Trump, vor adopta mart.

Klaus Iohannis si Donald Trump, intalnire importanta la Washington: Cei doi sefi de stat vor adopta o declaratie comuna pentru intarirea relatiilor dintre SUA si Romania (VIDEO)

UPDATE 21:10:Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Casa Alba, unde a fost asteptat de catre Donald Trump. Cei doi vor discuta mai multe teme importante in Biroul Oval. Adunity_89107 Presedintele.

Klaus Iohannis si Donald Trump semneaza o declaratie comuna - surse

Potrivit unor surse oficiale, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si presedintele SUA, Donald Trump, vor adopta o declaratie comuna privind intarirea relatiilor dintre cele doua state in baza.

Klaus Iohannis si Donald Trump semneaza o declaratie comuna

Potrivit unor surse oficiale, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si presedintele SUA, Donald Trump, vor adopta o declaratie comuna privind intarirea relatiilor dintre cele doua state in baza.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Donald Trump: Am adoptat o declaratie comuna pentru progresul parteneriatului strategic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o declaratie de presa sustinuta dupa intalnirea de la Casa Alba cu Donald Trump, ca a semnat alaturi de omologul sau american o declaratie comuna privind.

SONDAJ Ce asteptari ai de la intalnirea Iohannis-Trump, programata la Casa Alba?

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit, marti, a doua oara la Casa Alba, pentru o intalnire cu Donald Trump. Temele principale - securitatea, energia si parteneriatul strategic. Sondaj HotNews. ro: Ce asteptari ai de la intalnirea Iohannis-Trump, programata la Casa Alba?.

Romania si Statele Unite isi reafirma opozitia fata de proiectul Nord Stream 2 (Declaratia Comuna Iohannis - Trump)

Romania si Statele Unite isi reafirma opozitia fata de proiectul Nord Stream 2 care urmeaza sa aduca gaze naturale din Rusia in Germania, ocolind Ucraina, potrivit unei Declaratii Comune semnate de presedintele roman Klaus Iohannis si presedintele american Donald Trump cu ocazia intalnirii de marti de la Casa Alba.

Mizele intalnirii dintre Iohannis si Trump: vize, investitii in energie, securitate. Surse: inca un pas pentru ridicarea vizelor

Cu doua luni inainte de campania pentru prezidentiale, Klaus Iohannis va fi primit la Casa Alba de Donald Trump. Vor fi trei mari teme pe agenda discutiilor: problema vizelor, investitiile SUA in Marea Neagra, franate de PSD, si prezenta militarilor americani in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )