Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ionel Danca ii raspunde premierului Dancila: Predilectiile PNL, pe care premierul le confunda cu predictii, sunt pentru crestere economica sanatoasa si pentru o Romanie puternica (VIDEO)

B1 B1,
Ionel Danca ii raspunde premierului Dancila: Predilectiile PNL, pe care premierul le confunda cu predictii, sunt pentru crestere economica sanatoasa si pentru o Romanie puternica (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al PNL Ionel Danca i-a oferit replica premierului Viorica Dancila dupa gafa acesteia care a vorbit despre predilectiile opozitiei si a PNL in loc de predictii cand vorbea despre. continuă pe B1

Cine vrea sa ajunga la Primaria Capitalei din partea PNL: Florin Ctu, Ionel Danca si Ciprian Ciucu s-au nscris n cursa interna

Florin Citu - liderul senatorilor PNL si vicepresedinte al partidului, Ionel Danca - purtaror de cuvant PNL si Ciprian Ciucu - consilier general PNL s-au inscris in cursa interna din PNL pentru a ajunge candidatul partidului la alegerile de la Primaria Capitalei din 2020, au declarat surse liberale pentru Hotnews. ro.

Ionel Danca: intre 30 si 42 de parlamentari ar putea fi convinsi sa voteze motiunea de cenzura

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a declarat, joi, ca intre 30 si 42 de parlamentari din arcul guvernamental care si-au manifestat, in cadrul unor discutii, opozitia fata de conducerea lui Liviu.

VIDEO Noi gafe ale premierului Dancila, care confunda predictii cu predilectii

Premierul Viorica Dancila a facut joi noi greseli de exprimare, confundand predictii cu predilectii. Ea a vorbit despre datele Institutului National de Statistica si despre situatia economica a Romaniei, care infirma predilectiile opozitiei si a unor institutii publice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )