Libnet.ro
UNICEF

11:00

Jocurile din interiorul PSD: Sedinta pentru stabilirea soartei lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb in Guvern (VIDEO)

B1 B1,
Jocurile din interiorul PSD: Sedinta pentru stabilirea soartei lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb in Guvern (VIDEO)

Scandalul privind dosarul Belina ia amploare! Potrivit unor surse, PSD le-ar obliga pe Sevil Shhaideh si pe Rovana Plumb sa ramana in guvern ca sa-l salveze pe Liviu Dragnea. Ministrul Fondurilor. continuă pe B1

DNA a bagat spaima in PSD. Sedinta de urgenta la sediul partidului

DNA a bagat spaima in PSD, care se reuneste in sedinta azi pentru a decide ce va face partidul mai departe, dupace doi ministri au fost pusi sub urmarire penala. Sevil Shaideh si Rovana Pl.

Liviu Dragnea, dupa discutii cu Viktor Orban: Ungaria va acorda din nou sprijin Romaniei pentru OECD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta, sambata dupa-amiaza, ca a vorbit la telefon cu premierul Ungariei, Viktor Orban, si au convenit ca partea romana va rezolva problema de la Liceul Catolic din Targu Mures, iar Ungaria va acorda din nou sprijin.

Liviu Dragnea a vorbit la telefon cu Viktor Orban: Vom rezolva problema aparuta la Liceul Catolic din Targu Mures, iar Ungaria va acorda din nou sprijin Romaniei pentru aderarea la OCDE

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, scrie, sambata, pe pagina sa de Facebook, ca a vorbit la telefon cu premierul Ungariei, Viktor Orban, cei doi convenind ca Romania sa rezolve problema aparuta la Liceul Catolic din Targu Mures, iar Ungaria sa acorde din nou sprijin Romaniei pentru aderarea la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica.

O cantareata a fost retinuta pe un aeroport din Turcia. Motivul inedit pentru care personalul de la controlul de securitate a luat aceasta decizie

Caz ciudat pe un aeroport din Turcia. Cantareata ucraineanca Natalia Dzenkiv a fost retinuta de personalul de la controlul de securitate, pe motiv ca arata mai tanara decat indica.

Supermodelele anilor 90, din nou pe podium pentru Versace

Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Helena Christensen si Carla Bruni, Supermodelele anilor 90, au revenit pe catwalk pentru a-i aduce un omagiu regretatului designer Gianni Versace.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )