Libnet.ro
UNICEF

23:30

Kelemen: Decizia de suspendare a FIDESZ din PPE este cea mai potrivita. Ar fi fost un gest sinucigas sa rupi PPE in campanie electorala

Hotnews Hotnews,
 Kelemen: Decizia de suspendare a FIDESZ din PPE este cea mai potrivita. Ar fi fost un gest sinucigas sa rupi PPE in campanie electorala

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, pentru Agerpres, ca decizia de suspendare a Fidesz din Partidul Popular European este cea mai potrivita, intrucat se pastreaza unitatea PPE, fiind de parere ca o ruptura in cadrul formatiunii europene ar fi fost un gest sinucigas, in campania electorala. continuă pe Hotnews

MARTON ARPAD (UDMR COVASNA): Cei care au propus excluderea FIDESZ din PPE nu au dreptate

Deputatul UDMR de Covasna Marton Arpad considera ca propunerea de excludere din PPE a FIDESZ, partidul aflat la guvernare in Ungaria, nu este justa si apreciaza ca votul din 26 mai, cand vor avea loc alegerile europarlamentare, va confirma acest lucru.

Cseke Attila: O eventuala excludere a Fidesz din PPE ar fi o greseala / PPE are nevoie de partidul lui Viktor Orban si invers

O eventuala excludere din PPE a Fidesz, partidul premierului Ungariei, Viktor Orban, ar fi fost o greseala, a declarat la RFI liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila. El a spus ca Partidul Popular European are nevoie de Fidesz, iar alegerile pentru Parlamentul European de la sfarsitul lunii mai vor intari aceasta idee.

EUObserver: A venit vremea ca Fidesz sa fie exclus din PPE/ Cea mai urgenta problema este deteriorarea statului de drept din Romania

Partidul Coalitia Nationala din Finlanda si Partidul Moderat din Suedia au cerut formal expulzarea Fidesz din Partidul Popular European PPE). Prin amendarea constitutiei jurisdictia curtii constitutionale a fost limitata, in sistemul judiciar mecanismele de echilibru si control au fost restranse, iar noile legi ale presei au restrictionat libertatea acesteia. Cea mai urgenta problema este deteriorarea statului de drept din Romania, scrie EUObserver, citat de Rador.

KELEMEN HUNOR, DESPRE DECIZIA IN CAZUL FIDESZ: in acest moment, era solutia cea mai potrivita, fiindca se pastreaza unitatea PPE

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi, pentru Agerpres, ca decizia de suspendare a Fidesz din Partidul Popular European este cea mai potrivita, intrucat se pastreaza unitatea PPE, fiind de parere ca o ruptura in cadrul formatiunii europene ar fi fost un gest sinucigas, in campania electorala.

Partidul lui Viktor Orban a fost suspendat din Partidul Popular European: PNL a votat impotriva Fidesz

Presedintele PPE, Joseph Daul, a anuntat, miercuri seara, ca partidul premierui maghiar Viktor Orban, Fidesz, va fi suspendat din PPE, cea mai mare familia politica europeana. Aceasta decizie a fost luata cu.

FIDESZ, partidului lui Viktor Orban, suspendat pe termen nelimitat din PPE

Partidul aflat la putere in Ungaria, Fidesz, a fost suspendat din formatiunea paneuropeana de centru-dreapta Partidul Popular European PPE) pe termen nelimitat, a anuntat miercuri pe Twitter presedintele PPE,.

AKK si Merkel se gandesc la o excludere temporara a lui Orban din PPE

Noua conducatoare a conservatorilor germani, Annegret Kramp-Karrenbauer, supranumita AKK, a apreciat astazi, ca Partidul Fidesz al premierului ungar, Viktor Orban, ar putea fi exclus temporar din Partidul Popular European.

Viktor Orban prezinta suspendarea partidului sau din PPE ca pe o victorie

Victor Orban a proclamat victoria dupa ce cea mai mare familie politica din Europa i-a suspendat partidul pentru erodarea standardelor democratice, scrie Bloomberg.

Vivo X27 este cea mai interesanta chinezarie din ultimele luni: cu ce vine nou

Ritmul lansarilor de telefoane chinezesti a explodat in ultimele luni, iar Vivo X27 este doar cel mai recent dintre ele. Avand in vedere viteza cu care companii precum Vivo lanseaza aparate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )