Libnet.ro
UNICEF

12:00

KELEMEN HUNOR: Am reusit sa venim cu un buget foarte bine gandit, foarte bine facut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KELEMEN HUNOR: Am reusit sa venim cu un buget foarte bine gandit, foarte bine facut

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat, marti, ca Guvernul a reusit sa vina cu un buget, pe 2021, foarte bine gandit si foarte bine facut, astfel incat sa fie redus deficitul la 7,1 si sa se faca investitii in toate domeniile importante, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Kelemen Hunor: Vor fi investitii care vor schimba Romania in anii care urmeaza Avem nevoie de bugete multianuale, fiindca in politica e musai sa vezi tinte mai indepartate (VIDEO)

Vicepremierul Kelemen Hunor a declaratmarti seara, dupa aprobarea bugetului de stat pentru anul 2021 de catre Parlament, ca Guvernul va face investitii in toate domeniile importante, de la.

VIDEO INTERVIU Cum se face contabilitate in timpul pandemiei? Gabriel Sincu, country director, TMF Romania: Ne-am dat seama ca lucrul de la distanta merge foarte bine Cea mai mare provocare pe care o avem este lipsa unei baze de profesionisti din care sa

Anul care a trecut a fost plin de provocari pentru toata lumea, iar firmele de contabilitate nu reprezinta o exceptie. in plus, automatizarea isi face simtita prezenta si in acest domeniu, iar specialistii trebuie sa se adapteze pentru a putea continua sa isi faca meseria la cel mai inalt nivel. Gabriel Sincu, country director, TMF Romania, a discutat, in cadrul unui interviu acordat HotNews. ro, despre ce inseamna sa fii contabil in secolul 21, despre automatizare ca amenintare, dar si ca oportunitate, despre procedurile TMF Romania si modalitatile prin care s-au adaptat acestor vremuri, dar si despre planurile de viitor. Deja ne gandim foarte serios sa incepem sa angajam oameni in afara Bucurestiului, chiar daca lucrurile vor reveni si vom putea sa fim cat mai multi la birou, de ce nu? Am invatat ca se poate, iar un contabil bun din Baia Mare sau din Suceava ne poate fi de ajutor in egala masura ca unul pe care il avem aici in Bucuresti. Deci clar ca in directia asta ne vom indrepta, asta e un mare avantaj pentru noi. Dintr-odata avem o arie mult mai larga de unde putem sa ne alegem specialistii, viitorii colegi, ne-a explicat Gabriel Sincu.

Vaccinul anti-Covid Sputnik V functioneaza foarte bine impotriva mutatiilor coronavirusului, spun cercetatorii rusi

Un studiu rusesc care testeaza eficacitatea revaccinarii cu o doza a vaccinului Sputnik V pentru a proteja impotriva noilor mutatii ale coronavirusului produce rezultate foarte bune, au spus sambata cercetatorii, relateaza Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )