Libnet.ro
UNICEF

11:00

Klaus Iohannis se afla la Neptun, unde isi sarbatoreste ziua de nastere alaturi de cativa apropiati

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis se afla la Neptun, unde isi sarbatoreste ziua de nastere alaturi de cativa apropiati

Presedintele Klaus Iohannis isi petrece sfarsitul de saptamana la Neptun, unde isi va sarbatori ziua de nastere alaturi de cativa apropiati. Seful statului a implinit 60 de ani, in 13 iunie. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis isi sarbatoreste ziua de nastere la Neptun

Presedintele Klaus Iohannis isi petrece sfarsitul de saptamana la Neptun, unde isi va sarbatori ziua.

Unde isi aniverseaza presedintele Iohannis ziua de nastere: Seful statului a implinit 60 de ani joi

Presedintele Iohannis isi sarbatoreste ziua de nastere la Neptun, alaturi de cativa apropiati, in conditiile in care seful statului a implini 60 de ani, pe 13 iunie, potrivit news. ro. Asadar, liderul.

Klaus Iohannis a implinit 60 ani. Unde a petrecut ziua sotia sa, Carmen Iohannis

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a fost prezenta la Sarbatoarea Crinului de la Biserica Catolica Sfantul Anton de Padova din Constanta. Astazi este chiar ziua de nastere a sefului de stat.

Dan Barna, intrebat daca USR-PLUS isi doreste sa il bata pe Klaus Iohannis la prezidentiale: Categoric

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca alianta USR-PLUS isi doreste categoric sa il invinga pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din toamna. Barna a spus, de asemenea, ca trebuie accentuata integrarea cu PLUS, fiind doua partide cu culturi organizationale diferite, partidul condus de Dacian Ciolos avand o structura mai ierarhica.

Klaus Iohannis a semnat pactul cu opozitia. PSD a ramas doar cu aparenta schimbarii

Klaus Iohannis a semnat, joi, 13 iunie, Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. La ceremonia de la Palatul Cotroceni au venit partidele din opozitie, iar seful statului nu a ratat ocazia sa mai trimita niste sageti la adresa PSD, despre care a spus ca a ramas doar cu aparenta schimbarii. Klaus Iohannis .

KLAUS IOHANNIS: PSD a refuzat sa semneze Acordul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca PSD a refuzat, prin raspunsurile date in media, sa semneze Acordul Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei, el afirmand ca social-democratii aveau mai multe amendamente decat articole la acest pact.

KLAUS IOHANNIS: Din cauza PSD Romania nu s-a dezvoltat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la ceremonia de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei, ca a doua zi dupa votul la referendum si la europarlamentare, spatiul politic romanesc s-a schimbat si ca romanii au votat contra acelui atac nemernic, PSD-ist, asupra Justitiei.

KLAUS IOHANNIS: Romania a inchis 100 de dosare pe timpul Presedintiei Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, ieri, ca tara noastra a inchis aproape 100 de dosare pe timpul Presedintiei Consiliului UE, punctand ca acest lucru se datoreaza echipelor tehnice.

KLAUS IOHANNIS: Grupul de lucru la Administratia Prezidentiala privind votul in diaspora - infiintat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca grupul de lucru care elaboreaza propuneri pentru imbunatatirea cadrului organizatoric si legislativ pentru votul in diaspora a fost infiintat la nivelul Administratiei Prezidentiale si ca saptamana aceasta va finaliza un document pe aceasta tema, care va fi transmis autoritatilor responsabile.

KLAUS IOHANNIS: Solicit Guvernului sa ia masuri de consolidare a finantelor publice

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, Guvernului sa ia masuri de consolidare rapida a finantelor publice si a colectarii veniturilor bugetare si a afirmat ca, in economie, masurile gresite sau falsele prioritati lasa urme adanci pentru mai multi ani. Iohannis a vorbit despre sutele de modificari fiscale, facute peste noapte care au bulversat societatea si mediul de afaceri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )