Libnet.ro
UNICEF

17:00

KLAUS IOHANNIS: Atrag atentia Guvernului sa nu sacrifice viitorul nostru economic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Atrag atentia Guvernului sa nu sacrifice viitorul nostru economic

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ieri un mesaj participantilor la evenimentul Innovation Labs 2019 - Demo Day, in care a atras atentia Guvernului sa nu sacrifice viitorul economic al Romaniei si a facut apel la tineri sa se implice in viata politica. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Atrag atentia Guvernului, in mod raspicat, sa nu sacrifice viitorul nostru economic

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj participantilor la evenimentul Innovation Labs 2019 - Demo Day, in care a atras atentia Guvernului sa nu sacrifice viitorul economic al Romaniei si.

Klaus Iohannis: Romania poate deveni un hub de inovare. ii cunoastem pe cei care NU lupta cu coruptia

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, luni, un nou atac la adresa guvernantilor. Seful statului a avertizat Coalitia PSD-ALDE sa nu sacrifice viitorul nostru economic vanzand oamenilor doar iluzii.

Iohannis, la Innovation Labs: Atrag atentia Guvernului, in mod raspicat, sa nu sacrifice viitorul nostru economic vanzand oamenilor iluzii statistice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj in cadrul evenimentului Innovation labs 2019, in care i-a laudat pe tineri pentru progresul tehnologic al Romaniei si a atacat mai apoi Guvernul, despre care spune ca vine oamenilor iluzii statistice.

KLAUS IOHANNIS: Va astept pe toti la vot pe 26 mai, pentru viitorul Romaniei!

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa PSD, la mitingul PNL de astazi din Piata Victoriei.

Atac fara precedent la adresa presedintelul Klaus Iohannis, din partea unui fost lider liberal

Atac fara precedent la adresa presedintelul Klaus Iohannis, din partea unui fost lider liberal. Aristotel Cancescu ii atrage atentia lui Iohannis ca a ajuns in functie sprjinit de oameni pe care acum ii.

Klaus Iohannis, despre incidentul de la Topoloveni: Acolo s-a vazut Romania lui Dragnea. Nici macar comunistii nu si-au permis asa ceva

Klaus Iohannis califica drept comunist incidentuld e la Topoloveni, unde cativa cetateni cemanifestau pasnic impotriva lui Liviu Dragnea au fost saltati de jandarmi. Stiti unde s-a vazut cel mai b.

Klaus Iohannis, despre sloganul PSD din campanie: Nu-i mai baga nimeni in seama

Presedintele Klaus Iohannis a ironizat, marti, sloganul paromovat de PSD pentru alegerile europarlamentare, Romania merita mai mult. Prezent la Craiova, seful statului a sustinut ca sloganul.

Presedintele Klaus Iohannis ajunge marti in fieful PSD. Ce intentioneaza sa faca la Craiova

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent marti la Craiova. Conform agendei, seful statului se va intalni cu autoritatile locale din regiunea Olteniei si isi va lansa ultima carte la Filarmonica Oltenia.

Ion Cristoiu, ipoteza incendiara: Klaus Iohannis boicoteaza referendumul

Jurnalistul Ion Cristoiu sustine ca presedintele Klaus Iohannis isi boicoteaza propriul referendum prin faptul ca ii indeamna sa vina la urne doar pe cei care vor zice DA, insa ii ignora total pe ce.

Carmen Avram: Klaus Iohannis poate crea un precedent periculos pentru Romania

Carmen Avram a declarat, sambata seara, ca ratiunea Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, poate crea un precedent periculos pentru Romania. Tot ce spune este pentru ca Dragnea. Niciodata pentru ca el.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )