Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor locale: Nu evenimentul in sine e problema, ci campania. Nu pot sa-mi imaginez sa facem mari adunari electorale in timpul epidemiei de Covid-19 (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor locale: Nu evenimentul in sine e problema, ci campania. Nu pot sa-mi imaginez sa facem mari adunari electorale in timpul epidemiei de Covid-19 (VIDEO)

Proiectul de lege care prevede organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie a fost, miercuri, adoptat in Camera Deputatilor, urmand a ajunge pe masa presedintelui Klaus Iohannis spre promulgare. in acest context,. continuă pe B1

Ce spune Iohannis despre organizarea alegerilor pe 27 septembrie in conditiile cresterii numarului de infectari

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca alegerile locale pot fi organizate pe 27 septembrie, cu toate ca incep sa creasca numarul persoanelor infectate.

Proiectul de lege care prevede organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie, adoptat in Camera Deputatilor

30:Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, in calitate de for decizional, proiectul de lege initiat de UDMR care prevede organizarea alegerilor locale pe data de 27 septembrie si a.

Proiectul pentru organizarea alegerilor locale in 27 septembrie intra, miercuri, la vot final in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor dezbate miercuri, cu rol decizional, proiectul pentru stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie. Comisiile de specialitate se intrunesc in sedinta pentru intocmirea raportului, iar pl.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, despre revenirea la starea de urgenta: Daca situatia se inrautateste si nu gasim alta cale, putem sa revenim la restrictii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu este exclusa revenirea la stara de urgemta in contextul cresterii alarmante a numarului de cazuri de coronavirus, insa o astfel de masura nu este de.

Iohannis: Alegerile locale se pot organiza in septembrie. Nu evenimentul in sine e problema, ci campania

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca alegerile locale se pot organiza in septembrie, daca se respecta regulile de protectie. El a precizat ca problema nu este procesul in sine, ci campania electorala care, de aceasta data, nu se va mai desfasura in mod traditional.

KLAUS IOHANNIS, DE ZIUA JUSTITIEI: Ultimele luni au adus schimbari care anterior erau greu de imaginat in domeniul Justitiei

Perioada traversata de Romania in ultimele luni si criza cu care se confrunta intreaga lume au adus cu sine transformari profunde in societatile noastre, iar protejarea dreptului la viata si a dreptului la sanatate a capatat noi valente, a precizat presedintele Klaus Iohannis in mesajul transmis cu ocazia Zilei Justitiei, conform Agerpres.

Klaus Iohannis, de Ziua Justitiei: Toleranta zero fata de orice act de coruptie va produce schimbari profunde si benefice la nivelul intregii societati

Perioada traversata de Romania in ultimele luni si criza cu care se confrunta intreaga lume au adus cu sine transformari profunde in societatile noastre, iar protejarea dreptului la viata si a dreptului la sanatate a capatat noi valente, a precizat presedintele Klaus Iohannis in mesajul transmis cu ocazia Zilei Justitiei.

Cantecul cu vocea lui Klaus Iohannis facut celebru de Mircea Badea - VIDEO

Mircea Badea a facut recent celebru un cantec cu vocea lui Klaus Iohannis. Melodia, numita Klaus Iohannis - Jo Napot Kivanok a fost postata pe canalul de Youtube Nazef si a strans deja peste 220. 000 de vizualizari. Chiar autorul spune despre acest gen de cantec ca e o caterinca muzicala.

IOHANNIS, DESPRE RISCUL INTOARCERII LA STAREA DE URGENTA: Daca situatia se inrautateste, putem sa revenim la masuri mai restrictive

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca este o zi trista, avand un numar record de imbolnaviri de COVID-19. Presedintele a solicitat Parlamentului sa ia in dezbatere in regim de urgenta legea care clarifica carantina si izolarea. Dupa vizita la Institutul Cantacuzino, el a spus ca a gasit o echipa foarte motivata, foarte profesionista si ca aproape 45. 000 de teste de pentru coronavirus au fost prelucrate in ultimele zile, conform News. ro.

Klaus Iohannis, mesaj de ziua Justitiei: Lupta impotriva coruptiei ramane o prioritate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Justitiei spunand ca lupta impotriva coruptiei ramane o prioritate, fiindca acest flagel impiedica dezvoltarea economica si sociala, afecteaza consolidarea democratiei si, de aceea, trebuie ferm combatut. Toleranta zero fata de orice act de coruptie va produce schimbari profunde si benefice la nivelul intregii societati, a afimat Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2235 seconds )