Libnet.ro
UNICEF

19:30

Klaus Iohannis si Liviu Dragnea au ajuns vecini. ii desparte un singur gard

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis si Liviu Dragnea au ajuns vecini. ii desparte un singur gard

608 metri de plaja - bine ingradita, sistemul piue daca vreun inotator mai avantat da din brat in apa demnitarului. Damburi de nisip, un ponton, camere de luat vederi plasate strategic. 000 mp de. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis critica dur PSD si dezastrul produs de Jandarmerie la protest

Klaus Iohannis a avut un mesaj inregistrat difuzat pe 13 august, ora 18. A comentat incidentele de la protestul din 10 august. Initial, presedintele a avut o reactie doar pe Facebook printr-un mesaj. in timpul conferintei de presa, Iohannis a formulat o intrebare retorica:de ce am ajuns aici? Raspunsul lui a fost pentru ca un [].

CUTREMUR in PSD! Liviu Dragnea primeste lovitura de GRATIE! DECIZIA pe care intreaga tara o asteapta!

Mesajullui Liviu Dragnea, adresat marinarilor, cu ocazia Zilei Marinei, a provocat un val de reactii negative din partea romanilor pe Facebook. Cele mai multe dintre acestea ii cer lui Dragnea sa isi dea.

Surse: Liviu Dragnea se va intalni cu Ecaterina Andronescu

In urmatoarele zile va avea loc o intalnire intre Liviu Dragnea si Ecaterina Andronescu, o intalnire care nu are sanse prea mari sa rezolve ceva. Liviu Dragnea deja a inrosit telefoanele in PSD si le-a.

Ce mesaj are Liviu Dragnea pentru marinari

De Ziua Marinei, liderul PSD Liviu Dragnea a postat un mesaj pe Facebook cu dedicatie pentru marinarii care serves tara pe navele aflate sub pavilion romanesc, precum si pe toti cei care activeaza in porturile noastre.

HAI SICTIR, COTOROANTO! ATAC dur la adresa Ecaterinei Andronescu, dupa ce i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea

Atac fara precedent la adresa PSD-istei Ecaterina Andronescu, dupa ce aceasta a cerut plecarea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului, gasindu-l vinovat pentru violentele din Piata.

Anuntul SURPRINZATOR facut de Liviu Dragnea de Ziua Marinei! (FOTO)

Desi nu a fost prezent la ceremoniile oficiale desfasurate la Constanta, presedintele PSD Liviu Dragnea a tinut sa transmita un mesaj marinarilor, la ceas aniversar. Dragnea nu s-a folosit de canalele media.

Ecaterina Andronescu, declaratie dupa ce a cerut demisia lui Liviu Dragnea si a Vioricai Dancila: E un strigat de amaraciune

Ecaterina Andronescu a transmis, marti, o scrisoare deschisa in care cerea demisia lui Liviu Dragnea, a premierului Viorica Dancila si numirea unui nou Guvern PSD. Senatorul PSDa dat detalii despre ce a stat.

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, cere retragerea lui Liviu Dragnea de la sefia PSD

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a cerut, marti, intr-o scrisoare deschisa adresata membrilor PSD, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea sa se retraga din fruntea partidului, altfel PSD va pierde guvernarea.

Ecaterina Andronescu ii cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Vioricai Dancila din fruntea Guvernului

Fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu ii cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD. intr-o scrisoare deschisa, Andronescu cere si schimbarea actualului guvern, despre care spune ca este unul.

Ecaterina Andronescu cere, ntr-o scrisoare deschisa, demisia lui Liviu Dragnea de la sefia PSD si schimbarea Guvernului Dancila

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a cerut, marti, intr-o scrisoare deschisa adresata membrilor PSD, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea sa se retraga din fruntea partidului, altfel PSD va pierde guvernarea. De asemenea, Andronescu sustine ca Guvernul Dancila trebuie schimbat. Se poate compara acest guvern cu guvernele anterioare ale PSD-ului? Se poate compara acest guvern cu guvernele Vacaroiu, Nastase sau Ponta? Nu, in niciun caz, scrie senatoarea PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )