Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Liviu Dragnea nu anunta mare branza duminica, doar ca a pierdut alegerile (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Liviu Dragnea nu anunta mare branza duminica, doar ca a pierdut alegerile (VIDEO)

Klaus iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta la Palatul Cotroceni, ca Liviu Dragnea va anunta, cel mult, duminica seara, ca PSD pierdut alegerile, nicidecum ca va participa la. continuă pe B1

Liderul PSD, Liviu Dragnea anunta modificari ale legislatiei pentru zilieri, pentru a incuraja forta de munca

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, sambata, ca in perioada urmatoare vor fi aduse modificari in privinta legislatiei pentru zilieri, pentru a incuraja forta de munca, noteaza Agerpres.

Radu Banciu: Liviu Dragnea este seful partidului. Sigur ca va candida la Presedintia Romaniei. Doar justitia il poate opri (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a declarat ca duminica seara, dupa alegerile europarlamentare, va anunta ce decizie a luat in.

Dragnea nu exclude candidatura la prezidentiale: Dupa alegeri, chiar duminica seara, facem anuntul

Liviu Dragnea a declarat ca duminica seara, chiar dupa incheierea alegerilor europarlamentare, va face un anunt cu privire la o eventuala candidatura a sa la prezidentiale. Dupa alegeri. Chiar duminica.

Liviu Dragnea, proiect de lege pentru romanii care traiesc in comunitatile din tarile vecine: Le vom oferi oportunitatea sa angajeze mai usor in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta lansarea unui proiect de lege menit sa ajute angajatorii din Romania care nu au forta de munca, dar si pe romanii din comunitatile din tarile vecine, dornici sa.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Legea dublului standard ar putea fi mai dura decat am gandit-o eu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta ca nu doar produsele straine vor fi verificate pentru a le fi atestata calitatea si subliniaza ca legea dublului standard ar putea fi chiar mai dura dupa dezbaterile.

Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Targoviste: Iohannis, cel mai mare mut al politicii, a inceput sa faca galagie. Acest om nu isi poate iubi tara

La Targovistese desfasoara duminica un miting PSD, in contextul alegerilor europarlamentare din 26 mai. Liviu Dragnea, liderul PSD, a sustinut un discurs. Ne-am adunat azi aici, in Targoviste,.

Liviu Dragnea: Sub nicio forma PSD-ul nu va initia si nu va vota suspendarea lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate ca PSD nu va initia si nu va vota suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in conditiile in care aceste mai are cateva lu.

Liviu Dragnea: Si elevii au inceput sa fie violenti in limbaj. Unul din principalii vinovati e Iohannis, care a inceput cu constructia acestei industrii a urii (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca oamenii incep sa devina tot mai violenti in limbaj, inclusiv in scoli elevii isi adreseaza injurii, iar de vina este. Klaus Iohannis. El l-a acuzat pe seful statului ca a.

Carmen Avram ii da peste cap planurile lui Liviu Dragnea: Cred ca duminica isi anunta candidatura la presedintie

Carmen Avram, candidata PSD la alegerile europarlamentare, da de inteles ca ar cunoaste planul lui Liviu Dragnea. Fosta jurnalista e de parere ca liderul PSD isi va anunta duminica, in ziua alegerilor, candidatura la europarlamentare. Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va anunta duminica, chiar dupa inchiderea urnelor, candidatul partidului la prezidentiale. N-ar fi exclus [] .

Liviu Dragnea: Eu il asigur pe Iohannis - PSD va fi aici si luni, si marti, si miercuri si ulterior

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca partidul pe care il conduce se va afla pe scena politica din Romania si dupa alegerile din 26 mai. Dragnea a facut aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )