Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare a Giorgianei Hosu din functia de procuror-sef DIICOT

B1 B1,
Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare a Giorgianei Hosu din functia de procuror-sef DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare a Giorgianei Hosu din functia de procuror-sef al DIICOT. Aceasta si-a dat demisia joi, in ziua in care sotul ei, Dan Hosu, a fost condamnat in. continuă pe B1

Iohannis a semnat decretul de eliberare a Giorgianei Hosu din functia de procuror-sef al DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul privind eliberarea Giorgianei Hosu din functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism ca urmare a demisiei, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Presedintele a semnat decretul. Ce se intampla cu sefia DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind eliberarea Giorgianei Hosu din functi.

Presedintele Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din fruntea DIICOT a Giorgianei Hosu

Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind eliberarea din functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a Giorgianei Hosu. Aceasta a demisionat din functia de procuror-sef al DIICOT in contextul in care sotul acesteia, Dan Hosu, a fost condamnat joi la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

Iohannis a semnat decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita din MAI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita din Ministerul Afacerilor Interne.

Fostul sef al Directiei Anticoruptie din Ministerul de Interne Catalin Ionita, pus pe liber. Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului principal de politie Ionita Alexandru-Catalin din Ministerul Afacerilor Interne. Acesta a fost urmarit penal pentru trafic de influenta, insa DNA a clasat dosarul in septembrie anul trecut.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi , decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita din Ministerul Afacerilor Interne.

Decrete semnate de Klaus Iohannis: Doua legi importante, promulgate. Chestorul Catalin Ionita, dat afara din MAI

Presedintele klaus iohannis a semnat, vineri, trei decrete importante. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale este vorba despre situatia chestorului Catlin -Alexandru Ionita, dar si despre.

Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani. Anuntul de ultima ora al presedintelui

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va sustine azi, la ora 18:00, o conferinta de presa. Acesta va face declaratii si va raspunde intrebarilor jurnalistilor acreditati. Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine miercuri, 23 septembrie a. c. , ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa. Acces pentru 1 reporter sau .

Nicusor Dan, intalnire de gradul zero cu Klaus Iohannis. Ce au discutat, de fapt

Alegerile locale se apropie, iar ochii tuturor bucurestenilor sunt atintiti catre cei doi candidati preferati pentru a ocupa postul de primar general: Gabriela Firea si Nicusor Dan. Candidatul sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS a avut o intalnire de gradul zero cu presedintele Klaus Iohannis. Iata despre ce au discutat cei doi! Nicusor Dan si .

KLAUS IOHANNIS: Solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor Capitalei

UPDATE: Administratia Prezidentiala confirma ca Presedintele Romaniei, preocupat fiind de problemele cu care se confrunta zilnic bucurestenii, s-a intalnit astazi cu Nicusor Dan. in cadrul discutiilor, la care a participat si premierul Ludovic Orban, au fost abordate solutiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum si proiectele de dezvoltare a orasului pe termen mediu si lung. Presedintele Klaus Iohannis a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei, a spus Administratia Prezidentiala pentru g4media.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )