Libnet.ro
UNICEF

08:15

Lista lui Daniel Dragomir depusa la Comisia SRI cuprinde 11 oameni din presa, 15 din politica si 13 oameni de afaceri

Hotnews Hotnews,
 Lista lui Daniel Dragomir depusa la Comisia SRI cuprinde 11 oameni din presa, 15 din politica si 13 oameni de afaceri

Presedintele Comisiei pentru controlul activitatii SRI, Claudiu Manda, a declarat miercuri ca a primit de la fostul ofiter Daniel Dragomir lista cu cele 65 de persoane pe care el le-a indicat pentru a fi audiate, pe aceasta regasindu-se 11 persoane din presa, 15 din politica, 11 ofiteri si fosti ofiteri SRI si 13 oameni de afaceri, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Lista lui Daniel Dragomir: Fostul adjunct al lui Coldea a prezentat in comisia de control SRI numele a 65 de persoane importante cu legaturi cu serviciul secret

Colonel in rezerva Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea in SRI, s-a prezentat marti in fata comisiei parlamentare de control al activitatii SRI. Cu aceasta ocazie, Dragomir a.

Lista lui Daniel Dragomir: Fostul adjunct al lui Coldea a prezentat in comisia de control SRI numele a 65 de persoane importante cu legaturi cu serviciul secret (VIDEO)

Colonel in rezerva Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea in SRI, s-a prezentat marti in fata comisiei parlamentare de control al activitatii SRI. Cu aceasta ocazie, Dragomir a.

Liviu Dragnea dezvaluie cine crede ca ar fi fostul presedinte al Camerei Deputatilor numit de Daniel Dragomir drept omul SRI

Fostul adjunct al lui Florian Coldea, Daniel Dragomir, a provocat reactii aprinse in lumea politica dupa ce in comisia de control a SRI a spus numele mai multor politicieni care au legaturi cu SRI,.

Ora 16.30. Fostul ofiter Daniel Dragomir va fi audiat de Comisia de control SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir urmeaza sa fie audiat marti la Comisia parlamentara de control al Serviciului Roman de informatii, pe tema acuzatiilor formulate in spatiul public.

VIDEO Fostul colonel Daniel Dragomir, audiat in Comisia SRI: Vom discuta despre sentintele emise ilegal. Ce documente a adus ofiterul

Daniel Dragomir a spus, dupa audiere, ca a oferit Comisiei o lista cu numele a 65 de persoane, care sunt ofiteri activi SRI, ofiteri in rezerva, din mediul de afaceri si din media, care ar putea prezenta Comisiei parlamentare detalii despre modul in care a functionat statul paralel.

VIDEO Fostul colonel Daniel Dragomir, audiat in Comisia SRI: Vom discuta despre sentintele emise ilegal. Un fost presedinte al Camerei Deputatilor ar fi fost sustinut de SRI

Presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat, marti, ca fostul colonel Daniel Dragomir a dat exemplul unui fost presedinte al Camerei Deputatilor care ar fi fost sustinut prin canale media de persoane din conducerea Serviciului Roman de Informatii si a unui fost presedinte de Consiliu Judetean care ar fi fost cercetat de DNA la solicitarea SRI.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, audiat in comisia SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat maine la comisia SRI, dupa dezvalurile facute in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Strie in curs de.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir anunta noi dezvaluiri. Reactia sa la interviul lui Coldea

Daniel Dragomir, fost colonel SRI, a ajuns la Comisia parlamemtara de control a activitatii SRI, unde va fi audiat in legatura cu acuzatiile aduse Serviciului Roman de Informatii. Voi vorbi.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, audiat in Parlament la cererea lui Liviu Dragnea

Daniel Dragomir, fostul colonel SRI, va fi audiat in Comisia comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru controlul activitatii Serviciului Roman de Informatii. Audierea va avea loc marti de la.

Am lasat la Comisia SRI o lista de 65 de persoane care cred ca ar putea fi audiate

ACTUALIZARE 21:10 Claudiu Manda: Dragomir a spus ca un fost presedinte al Camerei Deputatilor a fost sprijinit de persoane din conducerea SRI Presedintele Comisiei parlamentare de control al Serviciului Roman de Informatii SRI), Claudiu Manda, a declarat astazi, dupa audierea fostului ofiter al SRI Daniel Dragomir, ca acesta a dat detalii membrilor Comisiei cu privire la felul cum functionau lucrurile in perioada 2009-2013. ----------- Fostul angajat al Serviciului Roman de Informatii SRI) Daniel Dragomir a declarat astazi, la finalul audierilor din Comisia de control al SRI, ca a prezentat membrilor acesteia o lista cu 65 de persoane care, in opinia sa, ar trebui audiate pentru intelegerea statului paralel.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,381 seconds )