LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • LIVE TEXT Sedinta cu scandal in Parlament. Opozitia vrea sa-l dea jos pe Dragnea de la sefia Camerei. Turcan: Daca aveti majoritate, supuneti la vot!
 • Opozitia forteaza demiterea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Liberalii sunt cei care au venit cu proiectul pentru inlocuirea liderului PSD, insa deputatul PSD Florin Iordache, cel care conduce sedinta, refuza sa supuna la vot solicitarea Opozitiei. Sedinta a fost momentan inchisa de Florin Iordache, in vreme ce...
  Adevarul.ro - 05 Dec 2018, 10:23

  Citeste articolul complet:
  LIVE TEXT Sedinta cu scandal in Parlament. Opozitia vrea sa-l dea jos pe Dragnea de la sefia Camerei. Turcan: Daca aveti majoritate, supuneti la vot!


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.686 sec.