LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • LIVE VIDEO Dragos Patraru, audiat la Comisia de cultura din Camera Deputatilor: Controlul editorial exercitat de noua conducere a TVR este total si insuportabil pentru jurnalisti
 • Realizatorul TVR Dragos Patraru este audiat marti, de la ora 12.00, in comisia de cultura de la Camera Deputatilor, in contextul scandalului inregistrarilor in care presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), Doina Gradea, jigneste un jurnalist al SRTv.
  Hotnews.ro Actualitate - 15 Mai 2018, 12:02

  Citeste articolul complet:
  LIVE VIDEO Dragos Patraru, audiat la Comisia de cultura din Camera Deputatilor: Controlul editorial exercitat de noua conducere a TVR este total si insuportabil pentru jurnalisti


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.412 sec.