Libnet.ro
UNICEF

16:00

Liviu Dragnea, la Adevarul Live, despre relatia cu Viorica Dancila, europarlamentare si proces

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, la Adevarul Live, despre relatia cu Viorica Dancila, europarlamentare si proces

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre pregatirea formatiunii pentru alegerile europarlamentare, relatia cu Viorica Dancila si restructurarea Guvernului, precum si despre procesul sau de la Curtea Suprema, proces in care va afla sentinta pe 27 mai. continuă pe Adevărul

Dragnea, despre proces: Nu am emotii, pentru ca sunt nevinovat. Multi leaga sentinta de rezultatul votului. CCR trebuia sa judece o speta destul de clara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, la Adevarul Live, despre procesul de la Curtea Suprema, in care isi va afla sentinta a doua zi dupa alegerile europarlamentare. Am vazut ca multi leaga sentinta de rezultatul votului. Nu se mai feresc: se asuma ca sunt decizii politice, a spus liderul PSD, care a avut un mesaj cu subinteles si pentru premierul Viorica Dancila: Sa nu uite de a fost pusa acolo.

Dragnea, despre proces: Nu am emotii, pentru ca sunt nevinovat. A doua zi dupa alegeri, Iohannis l-a chemat pe Tariceanu pentru a incerca sa rastoarne majoritatea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre pregatirea formatiunii pentru alegerile europarlamentare, relatia cu Viorica Dancila si restructurarea Guvernului, precum si despre procesul sau de la Curtea Suprema, proces in care va afla sentinta pe 27 mai.

Dragnea, avertisment pentru Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo. Nu am relatii personale cu premierul, am relatii personale doar cu femeia pe care o iubesc

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit la Adevarul Live despre relatia sa cu premierul Viorica Dancila spunand ca pana acum s-a conformat criteriilor. Acesta a transmis apoi un avertisment pentru cei care ajung la guvernare: sa nu uite pentru ce au fost pusi acolo.

Viorica Dancila, aflata in Suceava, gafeaza din nou: Suntem intr-o vizita la Hunedoara

Premierul Viorica Dancila si ministrii Sorina Pintea si Orlando Teodorovici au sustinut o conferinta de presa, marti, 21 mai, la Primaria Frasin, din judetul Suceava. Cu o zi inainte, cei trei s-au intalnit pe ascuns cu primarii PSD, la o pensiune din apropierea orasului Gura Humorului.

VIDEO Viorica Dancila, aflata in Suceava, gafeaza din nou: Suntem intr-o vizita la Hunedoara

Premierul Viorica Dancila si ministrii Sorina Pintea si Orlando Teodorovici au sustinut o conferinta de presa, marti, 21 mai, la Primaria Frasin, din judetul Suceava. Cu o zi inainte, cei trei s-au intalnit pe ascuns cu primarii PSD, la o pensiune din apropierea orasului Gura Humorului.

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] .

Cum l-a ajutat Liviu Dragnea pe Viktor Orban, blocand gazele din Marea Neagra, sa subrezeasca relatia Romaniei cu SUA din Parteneriatul Strategic

Vizita premierului maghiar la Washington a fost prilejul pentru ca Budapesta sa-i dea inca o palma Romaniei, o tara aflata intr-o degringolada institutionala fara precedent. Viktor Orban a atacat la Casa Alba pozitia noastra de pilon al flancului Estic si, profitand de declaratiile anti-occidentale vituperate in campanie de Liviu Dragnea, Orban a pus sub semnul intrebarii si seriozitatea Parteneriatului Strategic dintre Romania si SUA.

Cum a faultat Viorica Dancila din nou geografia patriei

Premierul Viorica Dancila a uitat marti localitatea in care se afla, in conditiile in care in cadrul unei conferinte sustinute in Suceava a afirmat ca se afla in judetul Hunedoara. De altfel, in ultimele zile a precizat ca se afla la summit-ul de la Iasi, desi era in Galati, in timp ce despre edilul Zalaului a precizat ca e presedinte al acestui municipiu.

CTP, despre planul lui Liviu Dragnea din seara alegerilor: Este aproape indiscutabil ca isi va lansa candidatura la presedintie

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat la Digi24 ca Liviu Dragnea isi va lansa sigur candidatura la alegerile prezidentiale, duminica seara, 26 mai.

VIDEO Viorica Dancila, huiduita la Novaci, desi a stat izolata. Premierul a asistat la Urcatul oilor in munte

Viorica Dancila a fost prezenta, duminica, 19 mai, alaturi de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, si ministrul Padurilor si Apelor, Ioan Denes, la manifestarea Urcatul oilor la munte, desfasurata in localitatea gorjeana Novaci, unde cresterea oilor reprezinta principala ocupatie a locuitorilor. in zona, s-au aflat forte impresionante de jandarmi, coordonate de seful Jandarmeriei Gorj.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )