Libnet.ro
UNICEF

21:00

LIVIU DRAGNEA: Campania PSD, bazata pe comunicare corecta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIVIU DRAGNEA: Campania PSD, bazata pe comunicare corecta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, la un post de televiziune, ca l-a mahnit in campania electorala ca oameni rai vor sa puna o piatra grea peste adevar, iar tara sa fie condusa prin violenta si prin institutii care nu au dreptul sa faca anumite lucruri. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, despre PSD si Guvern: Eu am fost lasat singur doi ani si jumatate

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca in ultimii doi ani a fost lasat singur in spatiul public pentru ca cei din PSD si Guvernul au comunicat foarte putin. Haideti sa discutam cinstit: eu am fost.

PRIMA CASA 2019 Liviu Dragnea anunta extinderea programului Prima casa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca programul Prima casa se va extinde si se va numi O familie - o casa si a anuntat ca programul in fiecare comuna o ambulanta e gata si va intra i.

Liviu Dragnea anunta extinderea programului Prima casa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca programul Prima casa se va extinde si se va numi O familie - o casa si a anuntat ca programul in fiecare comuna o ambulanta e gata si va intra i.

Liviu Dragnea: Noi am fost preocupati sa implementam programul de guvernare, sa facem lucruri bune pentru romani

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat bucuros de campania dusa de social-democrati pentru europarlamentare. A spus-o joi seara la Antena 3, in emisiunea Sinteza Zilei. Nu poti sa spui intr-o singura.

Liviu Dragnea: Mai multi parlamentari fugiti la Ponta vor sa se intoarca in PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca mai multi parlamentari social-democrati care au plecat la Pro Romania vor sa se intoarca in PSD. Nu s-au dus multi de la PSD la partidul lui Ponta,.

Liviu Dragnea: Sub nicio forma PSD-ul nu va initia si nu va vota suspendarea lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate ca PSD nu va initia si nu va vota suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in conditiile in care aceste mai are cateva lu.

Tomac: PSD, daca merge in alegerile prezidentiale cu Liviu Dragnea, risca sa nu intre in turul doi pentru prima data

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, spune ca doar cine nu intelege politica nu isi da seama ca liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, devine din ce in ce mai izolat in cadrul formatiunii pe care o conduce. Tomac a mai afirmat ca daca Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, va fi pentru prima oara cand un candidat al social-democratilor nu va intra in turul doi.

Liviu Dragnea, dezvaluire-soc: La Parchetul General exista o sesizare a SRI cum ca PSD vrea sa boicoteze referendumul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca la Parchetul General este o sesizare a SRI in care se atrage atentia ca el si conducerea PSD vor sa boicoteze referendumul. Despre referendum, la.

VIDEO Liviu Dragnea, asteptat de cativa protestatari la Dolj: Infractorule, du-te dupa Mazare s-ai grija de el!

Presedintele PSD Liviu Dragnea a participat miercuri, 22 mai, la inaugurarea lucrarilor drumului expres Craiova - Pitesti. Seful PSD a fost asteptat pe santier de mai multi protestatari.

Liviu Dragnea: Sper sa castigam alegerile. Am auzit un zvon, dar nu cred in el, pentru ca nu cred ca au cum, ar vrea sa incerce o frauda la softul de numarare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, lanseaza un scenariu-soc. Dragnea spune ca a auzit un zvon ca alegerile europarlamentare ar putea fi fraudate. Dar spune ca nu crede in el. Eu sper sa castigam alegerile,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )