Libnet.ro
UNICEF

21:15

LIVIU DRAGNEA CERE AMNISTIE SI GRATIERE: Nu mai ezitati! Hotarati-va cand si daca! (VIDEO)

B1 B1,
LIVIU DRAGNEA CERE AMNISTIE SI GRATIERE: Nu mai ezitati! Hotarati-va cand si daca! (VIDEO)

Liviu Dragnea a solicitat public in discursul sustinut in cadrul Consiliului National al PSD sa nu mai existe nicio ezitare la conducerea Guvernului si sa decida daca se da si cand anume se va da ordonanta. continuă pe B1

Liviu Dragnea cere plangere pentru inalta tradare la adresa lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a cerut, duminica, la Parlament, ca in 2019 sa se depuna o plangere pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Iohannis tradeazainteresele.

VIDEO Consiliul National al PSD: Dragnea cere o decizie pentru amnistie si gratiere: Nu mai ezitati. Hotarti-va cnd si daca! / Dancila: PSD a fost sub asediu, nu voi ceda

Liviu Dragnea a cerut, duminica, Guvernului o decizie pe tema amnistiei si gratierii, sustinand ca e nevoie de acest lucru pentru repararea abuzurilor si nedreptatilor. Cand se vorbeste in Romania despre amnistie si gratiere, e ca si cum am vorbi ca avem vreo bomba atomica si ne gandim daca o folosim sau nu impotriva UE si a lumii. Eu nu ma tem sa folosesc aceste cuvinte, spus seful PSD in discursul de la Consiliul National al partidului. inaintea sa, Marian Oprisan le-a cerut premierului Viorica Dancila si ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa dea amnistia si gratierea. Invitat la eveniment, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu a cerut si el un moment zero in justitie. in discursul sau, Viorica Dancila nu a spus nimic despre amnistie si gratiere. Tudorel Toader, raspunsuri evazive despre Ordonanta pe amnistie: Nu am un un raspuns structurat / Reflectez / Veniti la 6. 30 la ministerMarian Oprisan cere OUG pe amnistie si gratiere: Va incurajez sa facem dreptate, sa dati ceea ce este normal in Romania anului 100Tariceanu, despre justitie: Trebuie sa existe un moment zero, sa tragem linie si sa o luam de la capat.

VIDEO Consiliu National PSD. Dragnea cere o decizie pentru amnistie si gratiere: Nu mai ezitati. Hotarti-va cnd si daca! / Dancila: PSD a fost sub asediu, nu voi ceda

Liderii social-democrati s-au reunit, in sedinta Consiliului National al partidului. Marian Oprisan le-a cerut premierului Viorica Dancila si ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa dea amnistia si gratierea. Invitat la eveniment, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu a cerut si el un moment zero in justitie. in discursul sau, Viorica Dancila nu a spus nimic despre amnistie si gratiere. 30 Liviu Dragnea si-a incheiat discursul. A vorbit o ora si jumatate18. 01 isi sustine discursul liderul PSD Liviu Dragnea17:29 Viorica Dancila sustine un discurs. 07 Marian Oprisan le-a cerut premierului Viorica Dancila si ministrului Justitiei amnistia si gratierea16. 43 Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu, prezent la sedinta Consiliul National al PSD l-a atacat pe presedintele Klaus Iohannis si a vorbit despre protocoalele semnate intre SRI si Parchet si necesitatea unui moment zero in justitie .

Liviu Dragnea: Am fost tradati de unii pe care i-am crezut colegi si camarazi cu noi

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Consiliul National al social-democratilor, ca partidul a fost supus celui mai amplu si bine pregatit program anti, adaugand ca a fost tradat de.

Liviu Dragnea acuza: S-a incercat sfasierea acestui partid

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat ca PSD a fost supus in ultimii doi ani de guvernare celui mai amplu program impotriva formatiunii. Partidul nostru a fost supus celui mai ampl.

Liviu Dragnea: Kovesi a scuipat pe deciziile CCR

Presedintele PSD,Liviu Dragnea, a declarat duminica, in sedinta Consiliului National, ca sunt cateva personaje, cum ar fi Iohannis, Kovesi, Maior, Coldea, Lazar, care se considera deasupra legii. Dragnea.

Liviu Dragnea o acuza pe Kovesi ca a scuipat pe deciziile Curtii Constitutionale

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, in sedinta Consiliului National, ca sunt cateva personaje, cum ar fi Iohannis, Kovesi, Maior, Coldea, Lazar, care se considera deasupra legii. Liviu.

Liviu Dragnea: Romania a fost pacalita si tinuta asa in chingi cu MCV-ul. MCV-ul a plecat de la patru tinte initiale. Au scazut pana au ajuns la vreo 14-18

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, considera ca Romania a fost pacalita cu Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) si ca din cele patru tinte initiale care trebuiau indeplinite de tara noastra s-a ajuns la 14-18. Liderul social-democrat considera ca indiferent ce vom face vom primi alte tinte de atins in cadrul MCV-ului.

Liviu Dragnea, atac la adresa multinationalelor, banci, hipermarketuri, companii de telefonie, de gaze: Romania nu e stat fara caini!

Liviu Dragnea a lansat la Consiliul National o serie de atacuri in cascada la adresa multinationalelor, companiilor din energie, telefonie si a bancilor, vorbind, din nou, despre introducerea unui impozit pe.

Florin Iordache, prima reactie dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa-l denunte pe Iohannis pentru inalta tradare

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a declarat ca presa va fi anuntata in momentul in care sesizarea la Parchet impotriva sefului statului, ceruta in CN al PSD de Liviu Dragnea, va fi gata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2566 seconds )