Libnet.ro
UNICEF

11:00

Liviu Dragnea explica de ce s-a renuntat la remanierea Guvernului prin Parlament: Am auzit multe tampenii in ultimele zile... (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea explica de ce s-a renuntat la remanierea Guvernului prin Parlament: Am auzit multe tampenii in ultimele zile... (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca nu va fi nicio problema daca se va ajunge pana la urma la o remaniere a Guvernului prin Parlament, deoarece coalitia PSD-ALDE are in continuare majoritate. Am auzit multe. continuă pe B1

TARICEANU: Suntem dispusi sa acordam in Parlament votul pentru remanierea Guvernului

Presedintele Senatului si liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, in aceasta seara, ca atat el, cat si presedintele PSD, Liviu Dragnea, sunt dispusi in orice moment sa acorde in Parlament votul pentru restructurarea Guvernului.

Serban Nicolae: Daca Presedintele nu accepta toate propunerile de ministri, remanierea Guvernului se va face in Parlament

In situatia in care presedintele Klaus Iohannis va refuza chiar si unul dintre cei trei ministri propusi, remanierea Guvernului se va face in Parlament, prin infiintarea unui nou minister, a declarat senatorul .

Tariceanu: Eu si Liviu Dragnea avem disponibilitatea pentru vot prin Parlament pentru Guvern. Nu stiu ce ganduri are doamna prim-ministru

Calin Popescu Tariceanu, co-presedintele coalitiei de guvernare PSD-ALDE alaturi de Liviu Dragnea, a declarat marti seara, la Romania TV, ca atat el, cat si liderul PSD sunt dispusi sa acorde votul in Parlament pentru restructurarea Guvernului, dar nu stie ce ganduri are premierul Viorica Dancila.

Liviu Dragnea: Nu pica Guvernul in niciun fel de situatie

Seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a explicatces-ar intampla in varianta unei remanieri a Guvernului. Hai sa fim rigurosi, nu exista termenul de restructurare in Constitutie,.

Cum arata noua strategie a PSD: fanfare si tarafuri pentru ca Liviu Dragnea sa nu auda huiduielile

Liviu Dragnea a fost primit in Moldova cu proteste anti-PSD si ironii. Pentru a distrage atentia de la manifestatiile anti-Dragnea, PSD-istii au adus la evenimente o fanfara sau un taraf, iar cand nu s-a putut, au dat muzica la difuzoare cat de tare au putut.

Liviu Dragnea: Nu a fost facuta nicio modificare la Codurile penale. Nici macar o virgula deasupra deciziilor CCR

Presedintele Camerei Deputatiolor, Liviu Dragnea, a spus miercuri, in privinta proiectelor de modificare a Codului penal si a Condului de procedura penala, adoptate de Camera Deputatilor, ca nici macar o.

Liviu Dragnea: Cu Iohannis la Cotroceni nicio solutie nu poate sa fie buna

Liviu Dragnea a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis accepta propunerile de remaniere. Seful Camerei Deputatilor a mai spus ca nicio solutie nu e buna cu Iohannis la Cotroceni. Au avut o.

Sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea. Surse: Ana Birchall, interimar la Justitiei, Eugen Teodorovici, la Fonduri Europene

Sedinta de urgenta a liderilor coalitiei in biroul lui Liviu Dragnea dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins propunerile de ministri inaintate de premierul Viorica Dancila pentru ministerele.

Gabriela Firea a anuntat ca s-a impacat cu Liviu Dragnea

Gabriela Firea a anuntat ca s-a impacat cu liderul PSD Liviu Dragnea si ca este nevoita sa lase la o parte orgoliile politice pentru a rezolva problemele de la Primaria Capitalei. De asemenea,Gabriela Firea.

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu, chemati de Liviu Dragnea la o sedinta de URGENTA

Prim-ministrul, Viorica Dancila, si Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au fost chemati la o sedinta a coalitiei de catre Liviu Dragnea, relateaza stiripesurse. ro. Sedinta are loc chiar la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )