Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liviu Dragnea promite cresterea salariului minim pentru cei care lucreaza in domeniul constructiei retelelor de gaze: Sa vedem daca se califica

B1 B1,
Liviu Dragnea promite cresterea salariului minim pentru cei care lucreaza in domeniul constructiei retelelor de gaze: Sa vedem daca se califica

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat miercuri, dupa vizita sa in judetul Dolj, ca va purta discutii cu constructorii pentru a vedea daca este posibila cresterea salariului minim pentru cei care lucreaza in. continuă pe B1

Liviu Dragnea promite cresterea subventiei pentru kilogramul de lana de oaie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, promite dublarea subventiei pentru kilogramul de lana. Cred ca avem posibilitatea, avem puterea si spatiul financiar sa marim aceasta subventie subventia pentru kilogramu.

Liviu Dragnea promite extinderea retelelor de gaze naturale in Oltenia: Mai multe locuri de munca si confort pentru cetateni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, promite investitii majore in judetul Dolj, investitii menite sa ofere mai mult confort locuitorilor din zona, dar si noi locuri de munca. Am revenit azi in Dolj cu foarte ma.

Liviu Dragnea are un avertisment transant pentru premierul Viorica Dancila

Liviu Dragnea are un avertisment transant pentru premier: sa nu uite pentru ce a fost pus acolo. Presedintele PSD a anuntat cadupaalegeri va avea loc o analizain partid. in ceea ce.

Liderul PSD, Liviu Dragnea anunta modificari ale legislatiei pentru zilieri, pentru a incuraja forta de munca

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, sambata, ca in perioada urmatoare vor fi aduse modificari in privinta legislatiei pentru zilieri, pentru a incuraja forta de munca, noteaza Agerpres.

Liviu Dragnea: Vom demara rapid un program national de repopulare a Dunarii si a Deltei Dunarii cu cu puiet de crap, somn, salau

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, promite investitii majore in domeniul piscicol. Acum cateva zile am promis ca voi ajunge impreuna cu ministrul Daea la Statiunea de Cercetare - Dezvoltare pentru.

LIVIU DRAGNEA: Indemnizatia speciala pentru parlamentari trebuie eliminata

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca indemnizatia speciala pentru parlamentari nu trebuie sa mai existe.

Liviu Dragnea si Razvan Cuc deschid santierul pentru drumul expres Craiova-Pitesti. Ce le-a transmis Iohannis

Lucrarile la tronsonul 2 al drumului expres Craiova - Pitesti, cu o lungime de 40 de kilometri, incep miercuri, in prezenta liderului social-0democrat Liviu Dragnea si a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc.

Liviu Dragnea si Razvan Cuc deschid santierul pentru drumul expres Craiova-Pitesti. Ce le-a transmis seful statului

Lucrarile la tronsonul 2 al drumului expres Craiova - Pitesti, cu o lungime de 40 de kilometri, incep miercuri, in prezenta liderului social-0democrat Liviu Dragnea si a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc. Lucrul la tronsonul 1 nu poate incepe din cauza studiului de fezabilitate facut in 2007, care nu tine cont de prezenta sondelor de gaze in zona.

Liviu Dragnea: Iohannis si ai lui fac galagie pentru a acoperi sunetul cresterii economice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca seful statului Klaus Iohannis si ai lui au inceput sa faca galagie pentru a acoperi sunetul cresterii economice, noteaza Agerpres.

Liviu Dragnea a mers in Alexandria. Toti PSD-istii s-au uitat cum a venit incaltat seful lor. FOTO

Liviu Dragnea a mers la Alexandria, miercuri, pentru a pune la punct ultimele detalii ale campaniei electorale inainte de alegerile europarlamentare. Liderul PSD s-a fotografiat alaturi de primarul Victor Dragusin si a atras atentia prin incaltamintea pe care a purtat-o, o pereche de papuci de spuma de plastic, cunoscuti mai nou sub denumirea de crocs.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )