Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Plesoianu, despre situatia din Republica Moldova: Maia Sandu e Monica Macovei 2

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, despre situatia din Republica Moldova: Maia Sandu e Monica Macovei 2

Liviu Plesoianu afirma ca, fara sa sustina tabara adversa, considera ca noul prim-ministru al Republicii Moldova este o Monica Macovei 2, iar romanii de peste Prut isi vor face viata zob daca vor. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, despre situatia din Republica Moldova: Sa nu ne incurcam in fleacuri, cum ar fi statul de drept, Constitutia...

Adrian Nastase a comentat, vineri, intr-o postare pe blogul sau, situatia actuala din Republica Moldova. Premisele pentru analiza fara sa tinem seama daca persoanele sunt simpatice sau nu): Noul guvern al.

Klaus Iohannis, scrisoare pentru liderii europeni cu privire la situatia din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, si presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu privire la situatia din Republica Moldova,.

Iohannis, scrisoare cu privire la situatia din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, si presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu privire la situatia din Republica Moldova, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Ludovic Orban despre situatia din Rep. Moldova: Guvernul Filip isi pierduse orice urma de legitimitate

Demisia Guvernului Filip reprezinta un gest de normalitate, iar Maia Sandu si Andrei Nastase sunt garantia respectarii drumului european al Republicii Moldova, a afirmat presedintele PNL, Ludovic Orban, vineri, in.

Melescanu a discutat, la Odessa, cu omologul sau ucrainean despre situatia din Republica Moldova

Ministrul afacerilor externe, Teodor Melescanu, a avut, vineri, la Odessa, o intrevedere de lucru cu omologul din Ucraina, Pavlo Klimkin. Principala tema de discutie a vizat evolutiile recente din Republica Moldova, cu accent pe asigurarea unei tranzitii pasnice si inclusive, pentru iesirea din criza, informeaza MAE.

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, despre situatia din Republica Moldova: Moscova sustine clar coalitia. Exista o miscare de a elimina regimurile conduse de oligarhi

In cadrul unei conferinte de presa care a avut loc miercuri, ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, a declarat co Moscova sustine formarea coalitiei de guvernamant din Republica Moldova si ca aceasta pozitie reflecta politica generala a Rusiei.

AFP despre criza din Republica Moldova: Partidul Democrat paraseste guvernarea pentru a pune capat crizei politice

Partidul Democrat al lui Vlad Plahotniuc, oligarh acuzat de ani de zile de control din umbra asupra Moldovei, a anuntat vineri ca paraseste guvernarea si, dupa aproape o saptamana de rezistenta, sunt de acord sa cedeze puterea noii coalitii dintre pro-rusi si pro-europeni, relateaza AFP.

Klaus Iohannis, scrisoare pentru liderii UE, privind situatia din Republica Moldova: Sa identificam actiuni concrete pentru a pune capat situatiei actuale printr-o solutie negociata, pe baza valorilor si principiilor UE

Presedintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare presedintelui Consiliului European si presedintelui Comisiei Europene cu privire la situatia din Republica Moldova. in scrisoarea adresata lui Donald Tusk.

Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova. Ce spune Maia Sandu desre riscul ca acesta sa fuga din tara

PDM a anuntat oficial ca Vlad Plahotniuc a parasit, pentru un moment, Republica Moldova. Totul s-a petrecut in miez de noapte. Problemele pentru moldoveni sunt de departe de a-si gasi o rezolvare. Ce se petrece acum? Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova Aeroportul International din Chisinau este plin de agitatie. Anuntul de retragere a .

UPDATE Partidul oligarhului Plahotniuc se RETRAGE de la putere in Republica Moldova. Maia Sandu:in sfarsit am castigat in fata raului (VIDEO)

Criza politica din Republica Moldova este pe punctul de a se rezolva. Oligarhul Vlad Plahotniuc a decis sa predea pasnic puterea, dupa ce toate marile puteri l-au somat sa renunte la guvernare. Dupa ce, vineri,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )