Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura grea pentru Liviu Dragnea! Doi deputati importanti ameninta cu plecarea din partid

B1 B1,
Lovitura grea pentru Liviu Dragnea! Doi deputati importanti ameninta cu plecarea din partid

Mihai Popa si Mihai Mohaci, doi deputati din Brasov, ameninta cu plecarea din PSD, daca liderul Liviu Dragnea nu il va trage pe linie moarta pe Marius Dunca, actualul presedinte interimar al PSD Brasov,. continuă pe B1

Digisport Lovitura grea pentru Romnia! Tennis World: Nici macar Halep nu a putut sa salveze situatia

Bucurestiul nu va mai organiza, foarte probabil, turneul WTA obisnuit, de anul acesta competitia urmand a fi gazduita aproape sigur de Budapesta. Presa din Italia a acordat spatii vaste subiectului.

Tudorel Toader, din nou la RAPORT in fata lui Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei chemat de urgenta la Parlament

Tudorel Toader a fost chemat din nou, miercuri dimineata, in biroul lui Liviu Dragnea. intrevederea dintre cei doi are loc dupa ce Guvernul a adoptat, marti seara, o OUG pentru modificarea legilor.

VIDEO Liviu Dragnea, huiduit la sfrsitul discursului sau din Congresul PES de eurodeputata socialista Ana Gomes: Afara cu coruptii!

Eurodeputatul SD Ana Gomes l-a huiduit vineri pe Liviu Dragnea, la finalul discursului acestuia in cadrul Congresului PES, in care liderul PSD a spus ca dreapta a distrus Europa, a distrus multe valori, sperante, destine, iar in Romania a folosit pentru asta institutiile de forta ale statului.

Cum se LAUDA Liviu Dragnea in fata socialistilor europeni: NOI facem politica celor multi. NOI suntem de partea buna (VIDEO)

Intr-un discurs de vineri, sustinut la Madrid, Liviu Dragnea a acuzat dreapta europeana de manipulare si de fortare a institutiilor statului si a laudat guvernarea PSD-ALDE pentru masurile aplicate,.

Liviu Dragnea, la Congresul PES: Trebuie sa stabilim dreptatea si sa corectam greselile din trecut

Liviu Dragnea a sustinutvineri seara un discurs la Congresul Partidului Socialistilor Europeni organizat in capitala Spaniei. Ne aflam aici pentru a discuta despre manifestul politic pe care stanga.

Procurorul general Augustin Lazar trebuie sa decida vineri cine face ancheta Tel Drum cu Liviu Dragnea: DNA sau Sectia pentru magistrati?

DNA a declansat un conflict de competenta si a solicitat procurorului general al Romaniei sa decida cine face ancheta Tel Drum in care este investigat liderul PSD, Liviu Dragnea, au declarat surse judiciare.

Protestatarul etichetat Securila de catre Liviu Dragnea ii cere acestuia daune morale de 45.000 de lei

Protestatarul Marian Morosanu, poreclit Ceausescu, a depus, miercuri, la Judecatoria Sectorului 3, o cerere de chemare in judecata a liderului PSD Liviu Dragnea, caruia ii cere daune morale de 45. 000 de lei pentru ca i s-a adresat cu apelativul de Securila.

PNL denunta o tentativa de FRAUDARE A ALEGERILOR. Declaratii BOMBA depre intentia lui Liviu Dragnea

PNL acuza PSD ca intentioneaza sa fraudeze alegerile de anul acesta. Liberalii spun ca Liviu Dragnea l-a numit pe deputatul PSD Mircea Draghici la sefia Autoritatii Electorale Permanente pentru a-i face.

Liviu Dragnea, replica dura pentru Marian Oprisan

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti seara ca nu este de acord cu liderul organizatiei Vrancea, Marian Oprisan, care a afirmat despre el ca mai face din cand in cand pe stapanul.

Liviu Dragnea e obligat de Statutul PSD sa convoace Congresul partidului. De ce se opune liderul social-democrat

Potrivit statutului PSD, candidatul partidului la alegerile prezidentiale este stabilit de Congres. Desi mai multi lideri social-democrati, in fruntea cu Marian Oprisan, au cerut convocarea unui Congres extraordinar, Liviu Dragnea refuza categoric, de frica sa nu piarda puterea. Dragnea insista ca toate deciziile legate de alegerile europarlamentare si prezidentiale sa fie luate in Comitetul Executiv, for pe care il controleaza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2915 seconds )