Libnet.ro
UNICEF

08:00

Lucian Romascanu: PNL si cei din coalitie va propun sloganul lor pe 2021: Prin voi insiva!

Antena3 Antena3,
Lucian Romascanu: PNL si cei din coalitie va propun sloganul lor pe 2021: Prin voi insiva!

Liderul senatorilor PSD, Lucian Romascanu, a declarat marti, din plenul Parlamentului ca exista un slogan pe care coalitia de guvernare il propune romanilor: Prin voi insiva!. Afirmatia a venit imediat dupa adoptarea proiectului legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2021. continuă pe Antena3

Lucian Romascanu, despre buget: Antieconomic, antisocial, ilegal, ilegitim si antinational. A fost construit cu zero dialog PNL si coalitia propun sloganul Prin voi insiva!, descurcati-va, dragi romani (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu sustine ca bugetul pentru anul 2021 este unul antieconomic, antisocial, ilegal, ilegitim si antinational, iar cele mai grave aspecte, spune el, sunt ca bugetul a fost construit.

Rares Bogdan, despre comportamente de tip Adrian Nastase la unii lideri din coalitie. intrebat despre Barna: E important sa nu sfidezi pe nimeni si sa nu te porti arogant in fata nimanui

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan critica ceea ce numeste comportamentele de tip Adrian Nastase la unii lideri din coalitia de guvernare, pe care nu ii nominalizeaza insa. intrebat daca se refera la Dan Barna si la momentul ochelarilor scapati de la pupitru in Parlament, liderul PNL a raspuns: . ) E important sa nu sfidezi pe nimeni si sa nu te porti arogant in fata nimanui, pentru ca gesturile mici tradeaza comportamentele si caracterele in momentele-cheie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )