Libnet.ro
UNICEF

23:30

Lucian Romascanu: PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Data va fi stabilita dupa 17 iulie

B1 B1,
Lucian Romascanu: PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Data va fi stabilita dupa 17 iulie

PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Anuntul a fost facut, miercuri, de purtatoruld e cuvant al social-democratilor Lucian Romascanu. PSD, motiune de. continuă pe B1

PSD, anuntul momentului. Cand decide daramarea Guvernului Orban

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a anuntat, miercuri, ca Partidul Social Democrat va depune cu certitudine o motiune de cenzura impotriva Guvernului PNL. Potrivit lui Romascanu, data va fi stabilita dupa 17 iulie, pentru ca social-democratii au hotarat sa nu perturbe starea de alerta.

Marcel Ciolacu: Vom depune o motiune de cenzura care va trece 100% Demisia lui Orban ar fi cea mai potrivita

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat duminica seara ca social-democratii vor depune o motiune de cenzura care 100% va trece de votul Parlamentului. De asemenea, Ciolacu a spus ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ar trebui sa ii ceara demisia lui Ludovic Orban din functia de premier, pentru ca liberalii au facut din aceasta pandemie un joc politic.

Marcel Ciolacu: PSD va depune o motiune de cenzura si ea va trece 100%. Primul text a fost lucrat de Serban Nicolae

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca social-democratii vor depune motiune de cenzura impotriva Guvernului PNL, iar aceasta va trece 100%. El a precizat ca senatorul Serban Nicolae a.

Premierul Orban este chemat luni sa dea explicatii in Parlament privind achizitiile de la Unifarm Romascanu (PSD): PNL va face toate eforturile sa saboteze dezbaterea

Premierul Ludovic Orban este chemat luni sa dea explicatii in fata Parlamentului privind achizitiile de la Unifarm. PNL va face toate eforturile sa saboteze aceasta dezbatere deschisa, a declarat duminica purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu.

Ciolacu, convins ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se declara convins ca motiunea de cenzura anuntata de formatiunea politica pe care o conduce va intruni voturile necesare pentru a fi votata. El critica dur programul de relansare economica anuntat de guvern, sustinand ca acesta a fost lansat la carciuma.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )