Libnet.ro
UNICEF

11:31

Ludovic Orban: 743 de milioane lei pentru plata indemnizatiilor persoanelor cu dizabilitati si salariile asistentilor personali (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: 743 de milioane lei pentru plata indemnizatiilor persoanelor cu dizabilitati si salariile asistentilor personali (VIDEO)

Pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de vineri figureaza hotararea pentru echilibrarea bugetelor locale, vizand plata indemnizatiilor pentru persoanele cu dizabilitati si salariile asistentilor personali, a. continuă pe B1

Ludovic Orban: Optiunea noastra este pentru un guvern cu o majoritate parlamentara cat mai stabila si cat mai larga. imi doresc sa pastrez un guvern cat mai suplu, cu un numar cat mai mic de portofolii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, in cazul unei victorii la alegerile legislative din 6 decembrie, PNL si doreste sa formeze un guvern, sustinut de o majoritate parlamentara cat mai stabila si cat mai.

Ludovic Orban, nemultumit ca trebuie alocati bani catre primarii, pe final de an: Nu putem accepta ca, de fiecare data, pe final de an, Guvernul sa trebuiasca sa dea sume din echilibrare

Premierul Ludovic Orban considera ca primariile ar trebui sa fie mai responsabile la alcatuirea bugetelor locale, pentru a nu se mai ajunge in situatia, ca la fiecare final de an, sa ceara bani de la Guvern pentru reechilibrare. Declaratia a fost facuta in contextul in care Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de vineri un proiect de hotarare pentru echilibrarea bugetelor locale, privind plata indemnizatiilor pentru persoanele cu dizabilitati si salariile asistentilor personali. in acest sens, urmeaza sa fie alocata suma de 743 milioane lei.

Guvernul va adopta o hotarare care va echilibra bugetele locale pentru plata indemnizatiilor persoanelor cu dizabilitati si salariile asistentilor personali

Ministrul Dezvoltarii Ion Stefan a solicitat introducerea pe ordinea de zi a unui proiect de hotarare de Guvern prin care sa fie aprobata alocarea sumei de 743 de milioane lei catre unitatile administrativ teritoriale, astfel incat sa poata fi platite indemnizatiile persoanelor cu dizabilitati si salariile asistentilor personali. Suma va fi virata din Fondul de rezerva al Executivului.

Guvernul aloca peste 90 milioane lei pentru energia termica a populatiei din 9 municipii

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de vineri, alocarea sumei de 90,17 milioane de lei pentru asigurarea continuitatii serviciului public de alimentare cu energie termica in sistem centralizat a populatiei in noua municipii.

Ludovic Orban: Am decis inchiderea scolilor, pentru ca a existat o tendinta de crestere a numarului de infectari. Am avut estimari ca vom ajunge la 50.000 de cazurizi

Noi ne dorim ca elevii sa revina in clase, atunci cand contextul epidemiologic va permite acest lucru, a declarat, marti, premierul Ludovic Orban, pentru ziare. com. Seful Guvernului a explicat ca riscul de.

Ludovic Orban, despre problema incalzirii din Bucuresti: Am anuntat o investitie de 370 de milioane, in cele trei CET-uri, pentru a creste randamentul la producere

Ludovic Orban a prezentat, miercuri seara problema incalzirii din Bucuresti si solutiile pe care actualul Guvern, alaturi de primarul Nicusor Dan le propun, dar si masurile luate pana acum. Colaborarea.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre redeschiderea pietelor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Vesti bune pentru milioane de romani. Ludovic Orban a adus la cunostinta in cursul serii de miercuri ca astazi, 3 decembrie 2020, se va discuta in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta despre posibilitatea redeschiderii pietelor, avand trei mari argumente pe care se bazeaza. Acesta a tinut sa precizeze, de asemenea, ca decizia .

Ludovic Orban, la receptia Stadionului Arcul de Triumf: Va fi templul rugby-ului romanesc

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri seara, la receptia Stadionului Arcul de Triumf, ca, desi acesta este construit ca sa fie stadion de antrenament pentru Campionatul European de Fotbal, va fi de fapt templul rugby-ului romanesc. Investitia, in valoare de 28,5 milioane de euro, a fost finalizata inainte de termen, care era aprilie anul vitor.

Ludovic Orban, declaratie solemna in fata romanilor. Ce se va intampla dupa alegeri: Garantez 100%

Premierul Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de miercuri despre situatia actuala a Romaniei privind trendul descendent al numarului de cazuri de COVID-19. Totodata, premierul a recunoscut ca in aceasta perioada a vacantelor s-a efectuat un numar mai mic de teste, insa lucrurile vor reveni in scurt timp la normal. Pentru ca rivalii politici .

Ludovic Orban, noi detalii despre redeschiderea pietelor: Administratorii si primarii se vor implica cu adevarat pentru respectarea regulilor de protectie sanitara

Premierul Ludovic Orban a oferit vineri noi detalii despre redeschiderea pietelor. Potrivit premierului, aceasta masura se va implementa cu respectarea unor masuri sanitare stricte si va intra in vigoare odata cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2327 seconds )