Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ludovic Orban: in ciuda discursurilor populiste, bugetul e unul al investitiilor, nu al austeritatii. 2021 trebuie sa fie anul care pune bazele relansarii economice

B1 B1,
Ludovic Orban: in ciuda discursurilor populiste, bugetul e unul al investitiilor, nu al austeritatii. 2021 trebuie sa fie anul care pune bazele relansarii economice

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca bugetul pe acest an, asa cum a fost gandit de Guvernul Citu si votat in Parlament, este unul al investitiilor si al dezvoltarii, nu unul al austeritatii. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Bugetul pe 2021 este unul al investitiilor si al dezvoltarii, nu al austeritatii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a transmis, marti seara, ca, in ciuda discursurilor populiste, bugetul pe 2021 este unul al investitiilor si al dezvoltarii, nu al austeritatii, fiind construit tinand cont de rigorile impuse de Tratatul UE si de faptul ca exista declansata procedura de deficit excesiv.

Ludovic Orban, la finalul sedintei liberalilor: Spijinim bugetul in forma adoptata de Guvern (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la finalul sedintei in care liberalii au pus la punct strategia cu care vor merge in plenul reunit, acolo unde vor avea loc dezbaterile pe buget, ca acestia vor.

Ludovic Orban raspunde acuzatiilor PSD:Ei i-au discriminat pe romani, impartindu-i in doua categorii - cetateni din localitatile cu primari PSD si cetateni din localitatile cu primari de alte culori politice (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza la acuzatiile reprezentantilor PSD, conform carora Guvernul ar aloca bani cu precadere primarilor care fac parte dintr-unul dintre cele trei partide din coalitie. PSD ar.

Ludovic Orban, luat la misto de Diana Sosoaca in Parlament. Cum au reactionat imediat colegii

In cadrul sedintei de luni din Plenul Parlamentului, Diana Sosoaca l-a lovit dur pe fostul premier al Romaniei, spre amuzamentul colegilor. intr-un schimb de replici colegiale, fosta senatoare AUR s-a aratat surprinsa de anumite cunostinte pe care Ludovic Orban le-ar avea, printre care, ca stie sa cronometreze trecerea unui minut. Diana Sosoaca a facut haz .

LUDOVIC ORBAN: Este un lucru drept interzicerea cumulului pensiei cu salariul in sistemul public

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, astazi, ca este drept ca in sistemul public pensia sa nu poata fi cumulata cu salariul, conform Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: PSD a alocat banii dupa culoarea politica a primarilor

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a comentat acuzatiile Partidului Social Democrat potrivit carora banii ar fi fost impartiti in mod discretionar numai primarilor care fac parte din formatiunile aflate in coalitie, sustinand ca PSD a alocat .

Ludovic Orban, despre eliminarea pensiilor speciale: Trebuie facuta o analiza. Au fost multe decizii ale CCR si trebuie sa fim in cadru constitutional (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca la nivelul coalitiei s-a decis crearea unei comisii care sa ajute Ministerul Muncii in crearea legislatiei referitoare la eliminarea pensiilor speciale. Ludovic Orban.

Ludovic Orban nu mai sustine suplimentarea calatoriilor gratuite pentru studenti, amendament depus chiar de PNL

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca va sustine amendamentul referitor la calatoriile gratuite cu trenul pentru studenti, doar in cazul in care coalitia de guvernare va lua o decizie in acest sens. Coalitia, insa, a decis sa nu sustina acest demers, asa ca presedintele Camerei Deputatilor si-a retras si el sprijinul.

Ludovic Orban, despre proiectul care va interzice cumulul pensiei cu salariul la stat: Consider ca este un lucru drept (VIDEO)

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a vorbit, luni, despre proiectul care va interzice cumulul pensiei la stat. Nu este vorba de interzicere. Daca ia decizia sa se angajeze i se va suspenda plata.

Ludovic Orban, despre suspendarea PUZ-urilor de sector: Au fost facute de primarii PSD. Ne dorim sa existe o reglementare urbana corecta care sa raspunda nevoilor locuitorilor municipiuli Bucuresti (VIDEO)

Ludovic Orban a precizat luni, referitor la colaborarea USR-PNL ddin Consiliul General al Capitalei, ca suspendarea PUZ-urilor de sector a fost necesara pentru ca acestea au fost create in timpul administratiilor PS.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )