Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ludovic Orban: Comunicam in criza COVID-19 asa cum o fac toate tarile europene Organizarea de alegeri nu creste riscul de raspandire a coronavirusului, in conditiile in care sunt respectate regulile

B1 B1,
Ludovic Orban: Comunicam in criza COVID-19 asa cum o fac toate tarile europene Organizarea de alegeri nu creste riscul de raspandire a coronavirusului, in conditiile in care sunt respectate regulile

Premierul Ludovic Orban a explicat, vineri, noua organizare a spitalelor pentru tratarea pacientilor cu coronavirus. Acesta a mai sustinut ca obiectivul Guvernului este cresterea capacitatii de testare COVID la. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre Traian Berbeceanu: Va fi un prefect foarte bun la Bucuresti. Un om corect, cinstit, ferm

Ce il recomanda pe fostul comisar de politie Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei? Premierul Ludovic orban spune ca este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii si va fi un prefect foarte bun pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza.

LUDOVIC ORBAN: Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat ce il recomanda pe Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei, ca acesta este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii. Seful Executivului a adaugat ca Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza, potrivit News.

Ludovic Orban, angajari si sporuri salariale in plina criza. A adus la Guvern peste 1,200 de bugetari in numai 1 an

In plina pandemie, Executivul condus de Ludovic Orban face angajari pe banda rulanta. De la inceputul Guvernarii sale si pana la sfarsitul lunii trecute, premierul a adus la Secretariatul General al Guvernului peste 1,200 de noi bugetari.

Ludovic Orban a luat decizia momentului. L-a demis chiar in aceasta dimineata

Asa cum relatam inca de ieri, in sedinta de Guvern din aceasta dmineata s-a decis demiterea Prefectului. Ludovic Orban a anuntat demiterea Prefectului Gheorghe Cojanu. in locul acestuia va fi numit, mai mult ca sigur, Traian Berbeceanu in functia de Prefect. Ludovic Orban a luat decizia momentului Ultimele reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect .

Mesajul Gabrielei Firea pentru Ludovic Orban: Macar in ceasul al doisprezecelea intelegeti ca interesul primordial al romanilor este sanatatea!

Gabriela Firea ii transmite un mesaj premierului Ludovic Orban si spune ca bucurestenii sunt afectati de incapacitatea cu care actuala putere gestioneaza criza sanitara. Deciziile contradictorii ale Comitetului pentru Situatii de Urgenta al Capitalei, demiterea actualului prefect, locurile insuficiente de la Terapie Intensiva, toate acestea ii vor face pe bucuresteni sa plateasca factura incompetenetei decizionale.

Dan Barna il ataca violent pe Ludovic Orban: Atat de disperat esti?

Marti, fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, a fost numit presedintele Consiliului Legislativ. El a obtinut mai multe voturi decat fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustinut de liberali, si decat candidatul propus de USR, Ionut Duli Mazalu. Atacul lui Dan Barna la adresa premierului Ludovic Orban Premierul Ludovic Orban a fost atacat dur .

LUDOVIC ORBAN: S-a simtit o schimbare serioasa in optiunile cetatenilor din Moldova

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Iasi, ca s-a simtit o schimbare serioasa a optiunilor electorale in Moldova la alegerile locale si ca aceasta schimbare va fi rasplatita, prin sustinerea de catre Guvernul PNL a proiectelor importante pentru aceasta regiune, potrivit News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru este sa crestem capacitatea de testare la peste 50.000

Premierul Ludovic Orban sustine ca obiectivul Guvernului este cresterea capacitatii de testare pentru COVID-19 la peste 50. 000 de teste pe zi, afirmand insa ca iluzia testarii in masa este vanduta de catre PSD de la inceputul pandemiei, potrivit News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Vom face complementar un PNDL 3, dupa ce se termina sau se apropie de final lucrarile la PNDL 1 si 2

Programele PNDL 1 si 2 vor continua, iar dupa stabilirea proiectelor de investitii locale ce ar urma sa fie finantate cu bani europeni prin exercitiul financiar 2021-2027, dar si prin Programul National de Rezilienta si Recuperare, se va implementa, complementar, PNDL 3, a anuntat astazi, la Suceava, prim-ministrul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Exista circa 1.000 de proiecte nefinalizate pe PNDL 1, administrat aproape integral de guvernele PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca exista aproximativ 1. 000 de proiecte nefinalizate pe PNDL 1, administrat aproape integral de guvernele PSD si Cabinetul pe care il conduce va interveni cu un act normativ pentru a prelungi cu un an de zile termenul de finalizare a lucrarilor din PNDL 1, astfel incat autoritatile locale care au beneficiat de finantare sa nu fie nevoite sa returneze banii Executivului. El a adaugat ca va fi un PNDL 3 anul viitor, dar dupa ce vor fi finalizate PNDL 1 si PNDL 2, potrivit News.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )