Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ludovic Orban: Am consolidat relatia de prietenie si colaborare apropiata intre Romania si Franta Am avut o intalnire cu reprezentantii a peste 60 de companii franceze importante (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Am consolidat relatia de prietenie si colaborare apropiata intre Romania si Franta Am avut o intalnire cu reprezentantii a peste 60 de companii franceze importante (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a inceput saptamana cu o vizita oficiala de doua zile in Franta, unde s-a intalnit cu mai multi demnitari francezi, printre care si omologul sau de la Paris, Jean. continuă pe B1

Ce au discutat Ludovic Orban si prim-ministrul Frantei la intrevederea tete-a-tete. Avem garantia sustinerii Frantei pentru aderarea la Spatiul Schengen

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni seara, in urma intrevederii cu omologul francez, Jean Castex, ca Romania si Franta au semnat foaia de parcurs a parteneriatului intre cele doua state, fiind urmarita cooperarea in domenii cheie si pentru atingerea unor obiective majore, cum este cazul aderarii la Spatiul Schengem si la OECD.

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii. Cand vor creste, de fapt

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii si a spus cand vor creste, de fapt, indemnizatiile pensionarilor. Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca pensiile pot creste doar prin dezvoltare economica, pentru ca se platesc din contributiile de asigurari sociale ale persoanelor care muncesc. Ludovic Orban dezamageste toti pensionarii. Ce anunt a facut despre pensii .

Ludovic Orban, anuntul oficial despre carantinarea populatiei. Ce planuieste Guvernul Romaniei

Luni, in cadrul unei vizite oficiale la Paris, Ludovic Orban a facut declaratii despre posibilitatea de a izola populatia la domiciliu. El sustine ca in masura in care populatia respecta regulile, riscul de raspandire a COVID-19 se diminueaza si nu va fi nevoie de noi masuri. Ludovic Orban, anuntul oficial despre carantinarea populatiei Premierul Ludovic .

Marcel Ciolacu, atac la Ludovic Orban dupa ce a incalcat legea: Folosesc Politia Romana in scopuri politice

Marcel Ciolacu a readus in discutie aniversarea cu scandal a premierului Ludovic Orban din biroul sau de la guvern. Presedintele PSD l-a acuzat pe seful Executivului ca foloseste Politia Romana in scopuri politice. Marcel Ciolacu, atac la premier: Orban si ai sai folosesc Politia Romana in scopuri politice. Este o rusine! Fotografia din biroul premierului .

Ce se intampla cu circulatia pe timp de noapte. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Arad, ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de COVID-19. Ludovici Orban, anunt ingrijorator: libera circulatie pe timp de noapte ar putea fi restrictionata Ludovic Orban s-a aflat la Arad, sambata, unde a declarat ca se evalueaza posibilitatea .

Ce salariu are Ludovic Orban, premierul Romaniei. incaseaza triplu fata de acum 2 ani

Apare zi de zi la TV si Guvernul condus de el este cel care gestioneaza pandemia in Romania. Dar multi se intreaba acum ce salariu are Ludovic Orban, premierul Romaniei. Ei bine, va spunem ca in 2020 incaseaza triplu fata de acum 2 ani. Ce salariu are Ludovic Orban, premierul Romaniei in anul 2018, actualul .

Ludovic Orban, la intalnirea cu oamenii de afaceri francezi: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit marti cu reprezentantii mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizatii patronale franceze - MEDEF Mouvement des Entreprises de France). intalnirea a avut loc in contextul vizitei oficiale in Franta. Romania este singura tara din Uniunea Europeana care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020, a spus Orban.

LUDOVIC ORBAN: Prin insusirea constanta si promovarea activa a valorilor OCDE, Romania isi demonstreaza angajamentul ferm de aderare

Premierul Ludovic Orban a sustinut un discurs la reuniunea plenara a Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) in care a a reiterat angajamentul ferm al Romaniei de a deveni membru al OCDE, demonstrat prin insusirea constanta si promovarea activa a standardelor si valorilor OCDE, tara noastra fiind statul european candidat cel mai bine pregatit pentru procesul de extindere a organizatiei.

LUDOVIC ORBAN: Daca oamenii respecta regulile, riscul de transmitere se diminueaza si nu e nevoie de alte masuri de restrictie

Premierul Ludovic Orban, prezent astazi la Paris, a declarat ca in masura in care populatia respecta regulile, riscul de transmitere a noului coronavirus se diminueaza drastic si nu va fi nevoie de noi masuri de restrictie.

LUDOVIC ORBAN: Imediat ce se vor incheia litigiile privind constructia corvetelor, suntem gata sa semnam contractul

Premierul Ludovic Orban, prezent astazi la Paris, a declarat ca de indata ce se vor incheia litigiile privind constructia celor patru corvete multifunctionale din programul de inzestrare a Armatei va putea fi semnat contractul cu castigatorul licitatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )