Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ludovic Orban contrazice raportul Consiliului Fiscal: Nu exista risc pentru bugetul pe 2020!

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban contrazice raportul Consiliului Fiscal: Nu exista risc pentru bugetul pe 2020!

Premierul Ludovic Orban contrazice raportul Consiliului Fiscal privind cresterea pensiilor. continuă pe Antena3

Orban, despre ingrijorarile Consiliului Fiscal: in ceea ce priveste anul 2020 nu exista niciun risc (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca intelege ingrijorarile exprimate de Consiliul Fiscal in legatura cu o posibila crestere a deficitului bugetar, dar, in ceea ce priveste anul 2020, nu exista niciun.

Orban contrazice Consiliul Fiscal: inteleg ingrijorarile, dar pentru 2020 nu exista niciun risc. Nu exista niciun pericol sa creasca deficitul bugetar nici in 2021

Premierul Ludovic Orban a contrazis joi opinia Consiliului Fiscal, care arata ca exista riscul ca deficitul bugetar sa atinga in 2020 un nivel de 4,8%. Orban spune ca nu a analizat inca opinia Consiliului Fiscal, ca intelege ingrijorarile, dar ca nu exista niciun risc pentru 2020 si nici pentru 2021.

Ludovic Orban, despre sesizarea PSD la nivelul Consiliului Europei privind schimbarea legislatiei electorale: Noi consideram ca se fac de ras

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca social-democratii - care au sesizat Comisia de monitorizare a statelor membre a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei privind alegerile locale in doua tururi - se fac de ras cu aceasta plangere, aceasta modificare a legislatiei electorale fiind benefica democratiei.

LUDOVIC ORBAN: Alocatiile copiilor si pensiile publice vor creste, daca exista resurse financiare

Guvernul nu detine resursele financiare pentru a dubla alocatiile copiilor, de la 1 august, si pentru a majora punctul de pensie cu 40%, de la 1 septembrie, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, intr-un interviu acordat site-ului hotnews. ro. Desi saptamana trecuta, cabinetul Orban a aprobat o ordonanta de urgenta prin care amana pana la 1 august aplicarea legii 142020, prin care au fost dublate alocatiile copiilor, premierul sustine ca majorarea va avea loc doar daca vor exista in buget sumele necesare.

Ludovic Orban, despre efectele Green Deal: in domeniul energetic, exista riscul sa pierdem pana la 40% din capacitatea de producere Carbunele este condamnat

Premierul Ludovic Orban considera ca noua politica a Comisiei Europene legata de reducerea emisiilor de carbon, asa-numitul Green Deal acordul verde european), va fi o provocare pentru Romania. Va fi afectat domeniul energetic, existand riscul pierderii a 40% din capacitatea de productie, in conditiile in care carbunele nu va mai putea fi folosit ca resursa energetica. Ludovic Orban a spus ca trebuie gasite solutii pentru producerea de energie verde.

Ludovic Orban, prima aparitie publica alaturi de sotie. Ce au observat oamenii la Mihaela

Ludovic Orban este actualul prim-ministru al Romaniei. Dar pentru ca in spatele unui lider puternic sta, inevitabil o femeie. Ramane sa vedem cine este femeia care se afla in spatele premierului proaspat ales. Ludovic Orban, prima aparitie publica alaturi de sotie Ateneul Roman, zilele trecute, a fost gaza unui eveniment la care a participat si .

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va stabili conditiile pentru programul Prima Casa

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca Guvernul urmeaza sa emita o hotarare prin care sunt stabilite conditiile, pentru acest an, ale programului Prima casa, pentru care au fost alocati 2 miliarde de lei, si a dezmintit categoric minciuna gogonata lansata de PSD ca acest program nu va mai fi finantat.

LUDOVIC ORBAN: Candidatul PNL pentru presedintia Senatului este Alina Gorghiu

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat miercuri, dupa ce alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului a fost declarata neconstitutionala, ca Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru aceasta functie, transmite News. ro.

Motiunea de cenzura a PSD: cand ar putea sa fie demis guvernul lui Ludovic Orban

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminica, ca au fost stranse 115 semnaturi pentru a depune motiunea de cenzura, dupa asumarea raspunderii Guvernului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Cand ar putea sa fie demis guvernul lui Ludovic Orban? Motiunea de cenzura a PSD: cand ar putea sa fie demis guvernul .

LUDOVIC ORBAN: 1 martie - termen limita pentru desemnarea candidatilor de primari

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, spune ca toti candidatii de primar ai formatiunii politice vor fi desemnati pana la 1 martie. El a mentionat ca pentru Bucuresti va fi realizat un sondaj de opinie amplu, in cadrul caruia vor fi testati posibili candidati din partid si din afara acestuia, potrivit News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )