Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ludovic Orban, dans fenomenal la un bal in Focsani. Premierul a rupt ringul de dans

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, dans fenomenal la un bal in Focsani. Premierul a rupt ringul de dans

Un clip video filmat la sfarsitul lunii ianuarie, intr-un restaurant din Focsani, arata un nou dans fenomenal al premierului Ludovic Orban. in imagini se poate observa cum premierul a rupt ringul de dans, eclipsandu-i pe ceilalti petrecareti liberali. continuă pe Antena3

Ludovic Orban a incins ringul de dans! S-a facut remarcat intre cei 500 de PNL-isti de la bal VIDEO

Ludovic Orban a fost si de data asta vedeta unei petreceri! E clar ca unde se duce tina sa se simta bine si sa se distreze asa cum stie el mai bine. Cum s-a remarcat din nou acesta pe ringul de dans? Le-a luat fata a 500 de PNL-isti in cadrul unui bal. Ludovid Orban, .

Ciolacu il ameninta pe Ludovic Orban cu plangeri penale. Premierul ar fi incalcat legea

Presedintele PSD Marcel Ciolacu il ameninta pe Ludovic Orban cu plangeri penale, dupa ce premierul ar fi participat la intalniri electorale, sambata, in Giurgiu si Dambovita, dupa ce campania electorala a luat sfarsit. Niciodata in Romania nu s-a intamplat asa ceva, a spus Ciolacu.

intalnire misterioasa la Palatul Cotroceni: Ludovic Orban si Nicusor Dan, chemati de presedintele Iohannis. Pot sa confirm...

Vizita surpriza in aceasta dimineata la Palatul Cotroceni. Premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan au avut o discutie cu Klaus Iohannis. intalnirea a fost confirmata de Administratia Prezidentiala.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, intalnire la Cotroceni cu Klaus Iohannis: Presedintele a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei (FOTO)

Premierul Ludovic Orban si candidatul PNL-USR PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan s-au aflat joi dimineata la Palatul Cotroceni, unde s-au intalnit cu presedintele Klaus Iohannis. intrevederea a avut ca.

Ludovic Orban, modificari de ultima ora cu privire la programul scolilor in perioada alegerilor. De cand vor incepe cursurile online

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit in cursul zilei de miercuri cele mai noi informatii cu privire la perioada in care elevii scolilor in care se vor organiza alegeri vor susaine cursurile online. Acesta a tinut sa precizeze faptul ca zilele transmise de catre comitetele judetene pentru situatii de urgenta nu sunt valabile. in ce zile .

Ludovic Orban, despre construirea unui spital regional in zona Galati-Braila: Proiectul a fost abandonat, dar reluam dezbaterile dupa alegeri

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, intr-o declaratie de presa ca exista o discutie despre ridicarea unui spital regional in zona Galati Braila. Ludovic Orban, despre un.

LUDOVIC ORBAN: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, si copresedintii USL-PLUS, Dan Barna si Dacian Ciolos, au participat, astazi, la Galati, la un eveniment electoral de sustinere a candidatilor comuni ai celor trei formatiuni pentru Primaria si Consiliul Judetean Galati.

LUDOVIC ORBAN: Cadrele didactice trebuie sa invete sa predea online

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Galati, in contextul situatiei speciale create in unitatile de invatamant de pandemia de coronavirus, ca profesorii trebuie sa invete sa predea online.

LUDOVIC ORBAN: Marea problema a judetelor Galati si Braila este un fel de izolare din punct de vedere al conexiunilor cu traseele importante

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, ca marea problema a judetelor Galati si Braila este un fel de izolare din punct de vedere al conexiunilor cu traseele importante, precizand ca Guvernul are un program de investitii pentru a asigura conectarea celor doua judete pe mai multe cai.

LUDOVIC ORBAN: Nicusor Dan va avea in Guvernul pe care-l conduc un sprijin total

Premierul Ludovic Orban considera ca parteneriatul dintre Guvern si Primaria Capitalei este fundamental pentru solutionarea gravelor probleme ale Bucurestiului, el subliniind ca Nicusor Dan va avea un sprijin total din partea Executivului pe care il conduce.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )