Libnet.ro
UNICEF

15:46

LUDOVIC ORBAN, DESPRE EVOLUTIA PANDEMIEI COVID-19: Suntem intr-un moment de cumpana; daca va fi nevoie vom lua orice masura se va impune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN, DESPRE EVOLUTIA PANDEMIEI COVID-19: Suntem intr-un moment de cumpana; daca va fi nevoie vom lua orice masura se va impune

Guvernul nu doreste sa reintroduca nicio restrictie si nu doreste sa ia nicio masura care sa afecteze economia, a spus in urma cu cateva momente, premierul Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, despre Curtea de Conturi: Eu nu am nimic cu institutiile publice, eu am impotriva unor oameni care fac de ras institutiile respective (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, in Parlament despre activitatea Curtii de Conturi, precizand ca nu are nimic cu institutiile publice, ci cu unii oameni care fac de ras institutiile respective. in ac.

Ludovic Orban da explicatii in Parlament despre achizitiile Unifarm

Premierul Ludovic Orban va fi prezent luni, la Camera Deputatilor, la Ora prim-ministrului, la dezbaterea pe tema achizitiilor facute de Unifarm in contextul pandemiei de COVID-19, scrie Agerpres. Camera Deputatilor i-a adresat saptamana trecuta invitatia premierului de a participa la Ora prim-ministrului. Dezbaterile au loc la solicitarea Grupului parlamentar al PSD, iar tema este: Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de catre Guvernul PNL cu scopul de a se face achizitii directe de masti de la Unifarm la preturi astronomice. Camera lucreaza in sesiune extraordinara.

Ludovic Orban, dupa ce Romania a inregistrat un numar record de cazuri zilnice de coronavirus: Suntem intr-un moment de cumpana. Cauza principala este nerespectarea regulilor de protectie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, miercuri, o declaratie de presa, la Palatul Victoria. Declaratiile sefului Guvernului vin in contextul in care Romania a inregistratcel mai mare numar de cazuri de.

VIDEO Ludovic Orban: Suntem intr-un moment de cumpana.Guvernul nu doreste sa reinstituie nicio restrictie

In ziua in care Romania a bifat cel mai mare numar de bolnavi de COVID, premierul Ludovic Orban le-a cerut romanilor sa respecte conditiile de distantare sociala pentru a nu spori si mai valul de imbolnaviri. Liderul PNL a subliniat ca Guvernul nu doreste sa impuna din nou masuri restrictive, insa a lasat de inteles ca ne-am putea intoarce la starea de urgenta daca pandemia va capata proportii.

Ludovic Orban, la dezbaterea din Parlament pe tema Unifarm: in loc sa ne concentram pe adevaratele prioritati, PSD cauta sa faca legaturi intre mine si activitatea unei societati despre care exista o ancheta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, in Parlament, la dezbaterea politica referitoare la ancheta in centrul careia se afla compania Unifarm, ca acest subiect nu are legatura cu activitatea sa de.

Orban, despre concedierea bugetarilor: Va veni de la sine. Cei care plimba hartii nu-si mai au rostul

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca restructurarea aparatului bugetar va veni de la sine in perioada urmatoare, mentionand ca digitalizarea administratiei va avea drept consecinta ca unii angajati nu isi vor mai avea rostul.

LUDOVIC ORBAN: Cat timp va fi necesar, vom pastra masura purtarii mastii

Premierul Ludovic Orban sustine ca masura purtarii mastii va fi mentinuta and cat timp va fi necesar and , la fel ca si in cazul celorlalte masuri privind protectia sanitara si distantarea fizica, conform Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Hotul, adica PSD, striga hotii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la Ora prim-ministrului din plenul Camerei Deputatilor, la dezbaterea pe tema achizitiilor, ca hotul, adica PSD, striga hotii, mentionand ca orice incercare de a arunca cu noroi in directia sa, prin ventilator, este sortita esecului , scrie Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: PSD cauta sa faca legaturi fara fundament intre mine si activitatea unei societati a statului

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului , ca subiectul pentru care a fost invitat nu are legatura cu activitatea sa de sef al Guvernului, mentionand ca se incearca crearea unei legaturi inexistente intre el si cercetarea unei institutii a statului.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Guvernul nu doreste sa reinstituie nicio restrictie, dar daca va fi nevoie, vom lua orice masura se va impune. Punem pe primul plan sanatatea oamenilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca Guvernul nu doreste impunerea unor noi restrictii pe fondul cresterii numarului de cazuri de infecater cu noul coronavirus in Romania. Cu toate acestea, daca va fi.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )