Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ludovic Orban, intrevederi cu presedintele Adunarii Nationale si presedintele Senatului francez

B1 B1,
Ludovic Orban, intrevederi cu presedintele Adunarii Nationale si presedintele Senatului francez

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a avut marti, in cadrul vizitei oficiale pe care o efectueaza la Paris, intrevederi separate cu Richard Ferrand, presedintele Adunarii Nationale, si cu Gerard Larcher,. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban incepe luni o vizita oficiala in Franta. El este insotit de ministrii de Externe, Apararii, Economiei si Agriculturii

Premierul Ludovic Orban incepe luni vizita oficiala de doua zile in Franta, urmand sa aiba intrevederi cu omologul francez, Jean Castex, cu reprezentanti ai Consiliului intreprinderilor Franta-Romania, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti. Premierul este insotit de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca si de ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Premierul Ludovic Orban incepe azi o vizita oficiala in Franta

Premierul Ludovic Orban incepe azi vizita oficiala de doua zile in Franta, urmand sa aiba intrevederi cu omologul francez, Jean Castex, cu reprezentanti ai Consiliului intreprinderilor Franta-Romania, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti, conform news. ro.

Premierul Frantei s-a uitat intr-o foaie pentru a-i spune corect numele lui Ludovic Orban

Aflat la Paris intr-o vizita oficiala, unde se intalneste cu mai multi oficiali ai Guvernului Francez, Ludovic Orban a dat declaratii impreuna cu omologul sau francez, Jean Castex. Prim-ministrul Frantei a trebuit sa se uite cu atentie intr-o foaie pentru a-i spune corect numele premierului roman.

Ludovic Orban, la intalnirea cu oamenii de afaceri francezi: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit marti cu reprezentantii mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizatii patronale franceze - MEDEF Mouvement des Entreprises de France). intalnirea a avut loc in contextul vizitei oficiale in Franta. Romania este singura tara din Uniunea Europeana care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020, a spus Orban.

LUDOVIC ORBAN, LA PARIS: Am semnat o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franta, cu o structura actualizata, ambitioasa

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Paris, ca a semnat alaturi de omologul sau francez, Jean Castex, o noua foaie de parcurs in ceea ce priveste Parteneriatul strategic dintre cele doua tari, cu o structura actualizata, ambitioasa .

Ludovic Orban, in Franta: Romania va avea 3.000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres in urmatorii 10 ani

Ludovic Orban a fost intrebat, marti seara, dupa o intalnire cu reprezentantii mediului francez de afaceri, la ce s-a referit cand a folosit termenul enormement, cand a vorbit despre investitiile in urmatorii 10 ani pe zona de infrastructura rutiera.

Cum a reactionat presa franceza dupa declaratiile taioase la adresa PSD facute de Ludovic Orban la Paris

Vizita premierului roman, Ludovic Orban, in Franta are ecouri bune, dar Romania pare a se adanci intr-o criza politica generata de faptul ca social-democratii vor amanarea scrutinului legislativ, transmite cotidianul francez Le Figaro.

Ludovic Orban: Parteneriatul strategic cu Franta a fost intarit. Am semnat o noua foaie de parcurs, pe patru ani (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat luni, in cadrul vizitei oficiale de la Paris, ca a semnat impreuna cu omologul sau francez, Jean Castex, o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu.

VIDEO Ludovic Orban, la Paris: Parteneriatul strategic cu Franta a fost intarit. Am semnat o noua foaie de parcurs, pe patru ani

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la Paris, ca a semnat impreuna cu omologul sau francez Jean Castex o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franta, care vizeaza evolutia relatiilor bilaterale pe urmatorii patru ani.

Ce au discutat Ludovic Orban si prim-ministrul Frantei la intrevederea tete-a-tete. Avem garantia sustinerii Frantei pentru aderarea la Spatiul Schengen

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni seara, in urma intrevederii cu omologul francez, Jean Castex, ca Romania si Franta au semnat foaia de parcurs a parteneriatului intre cele doua state, fiind urmarita cooperarea in domenii cheie si pentru atingerea unor obiective majore, cum este cazul aderarii la Spatiul Schengem si la OECD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )