Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ludovic Orban: Obiectivul Guvernului, cresterea capacitatii de testare COVID la peste 50.000 de teste pe zi

B1 B1,
Ludovic Orban: Obiectivul Guvernului, cresterea capacitatii de testare COVID la peste 50.000 de teste pe zi

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte sustinuta la Iasi, ca obiectivul autoritatilor nu este lockdown-ul, ci cresterea capacitatii de testare la peste 50. 000 de teste pe zi. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru este sa crestem capacitatea de testare la peste 50.000

Premierul Ludovic Orban sustine ca obiectivul Guvernului este cresterea capacitatii de testare pentru COVID-19 la peste 50. 000 de teste pe zi, afirmand insa ca iluzia testarii in masa este vanduta de catre PSD de la inceputul pandemiei, potrivit News. ro.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa crestem capacitatea de testare la peste 50.000 de teste pe zi

Obiectivul Guvernului este cresterea capacitatii de testare pentru COVID-19 la peste 50. 000 de teste pe zi, sustine premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Comunicam in criza COVID-19 asa cum o fac toate tarile europene Organizarea de alegeri nu creste riscul de raspandire a coronavirusului, in conditiile in care sunt respectate regulile

Premierul Ludovic Orban a explicat, vineri, noua organizare a spitalelor pentru tratarea pacientilor cu coronavirus. Acesta a mai sustinut ca obiectivul Guvernului este cresterea capacitatii de testare COVID la.

Ludovic Orban: Iluzia testarii in masa este vanduta de catre PSD de la inceputul pandemiei

Premierul Ludovic Orban sustine ca obiectivul Guvernului este cresterea capacitatii de testare pentru COVID-19 la peste 50. 000 de teste pe zi, afirmand insa ca iluzia testarii in masa este vanduta de catre PSD de la inceputul pandemiei.

COVID-19: Declaratia lui Orban despre cresterea capacitatii de testare din Romania

Premierul Ludovic Orban spune ca iluzia cu testarea in masa este vanduta de PSD de la inceputul pand.

Ludovic Orban respinge testarea in masa: Nu putem la scara blocului. Cine vrea, o poate face contra-cost

Premierul Ludovic Orban a spus, vineri, la Iasi, ca doreste cresterea capacitatii de testare la 50. 000 de teste pe zi, in contextul in care Romania a depasit, de la jumatatea acestei luni, record dupa record, ajungand la peste 5. 000 de noi infectari cu COVID in ultimele 24 de ore.

ORBAN: Cresterea capacitatii de tratare in sectiile de terapie intensiva este obiectivul nostru prioritar

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca obiectivul prioritar este cresterea capacitatii de tratare a pacientilor cu COVID-19 in sectiile de terapie intensiva, iar ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a prezentat situatia paturilor din aceste sectii, mentionand ca in Capitala vor fi operationalizate 102 astfel de paturi, conform Agerpres.

Ludovic Orban, intrebat daca se ia in calcul varianta unui lockdown in Romania: Obiectivul nostru este ca oamenii sa duca o viata cat mai normala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca obiectivul autoritatilor din Romania este ca oamenii sa reuseasca sa duca o viata cat mai apropiatade normal, in contextul pandemiei de coronavirus.

TRAIAN BERBECEANU ASTEAPTA DECIZIA GUVERNULUI Premierul Ludovic Orban, decis sa numeasca un om hotarat in functia de prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu ar urma sa fie numit, in sedinta de guvern de astazi, in functia de prefect al Capitalei, conform declaratiilor oferite, ieri, de prim-ministrul Ludovic Orban, dupa vizita efectuata la uzina Dacia Renault.

LUDOVIC ORBAN: Evaluarile pe care le avem sunt ca ritmul de crestere a numarului de cazuri de COVID se va reduce

Premierul Ludovic Orban spune, in ziua in care Romania a atins un nou record al cazurilor zilnice de coronavirus - 4. 848 - ca evaluarile pe care le are Guvernul arata ca ritmul de crestere a cazurilor de COVID-19 se va reduce.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )