Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ludovic Orban (PNL): Avem semnale ca PSD pregateste un amplu proces de cumparare de voturi

B1 B1,
Ludovic Orban (PNL): Avem semnale ca PSD pregateste un amplu proces de cumparare de voturi

Ludovic Orban sustine ca PSD incearca din rasputeri sa-i impiedice pe romani sa voteze la referendumul convocat de presedintele Iohannis, astfel incat sa nu se atinga cvorumul necesar pentru validare. continuă pe B1

Ludovic Orban: Avem semnale ca PSD pregateste un amplu proces de cumparare de voturi

PSD vrea sa diminueze prin toate mijloacele posibile numarul romanilor care voteaza la referendumul pe justitie din 26 mai, declara la RFI presedintele PNL, Ludovic Orban. El sustine ca prefecti, presedinti de Consilii Judetene ii forteaza pe primari sa stea in fata sectiilor de votare si sa ii influenteze pe alegatori sa nu ia buletinele de vot la referendum.

Ludovic Orban: Avem semnale foarte clare ca se pregateste un amplu proces de cumparare de voturi

PSD vrea sa diminueze prin toate mijloacele posibile numarul romanilor care voteaza la referendumul pe justitie din 26 mai, declara la RFI presedintele PNL, Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Se pregateste un proces de cumparare de voturi

PSD vrea sa diminueze prin toate mijloacele posibile numarul romanilor care voteaza la referendumul pe justitie din 26 mai, declara la RFI presedintele PNL, Ludovic Orban.

PNL acuza PSD de intimidare a primarilor si functionarilor. Orban: incearca sa-i forteze sa le ceara oamenilor sa nu voteze la referendum (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, acuza ca PSD face presiuni asupra primarilor si functionarilor din administratie sa nu voteze la referendumul pe Justitie. Avem informatii din toate judetele ca prefectii.

LUDOVIC ORBAN: La 30 de ani de la Revolutie avem misiunea sa aducem Romania romanilor liberi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca la implinirea a 30 de ani de la Revolutie misiunea partidului este de a aduce tara romanilor liberi.

LUDOVIC ORBAN: Dragnea ar trebui sa conduca Televiziunea Publica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, cere demisia conducerii TVR in urma aparitiilor dese ale liderului PSD Liviu Dragnea la Viata Satului, spunand ca pare ca este prezentator al acelei emisiuni si ca in curand va putea fi vazut si la Teleenciclopedia si la emisiuni pentru copii.

Ludovic Orban cere public demisia directorului TVR: Televiziunea si Radioul public nu sunt instrumentele de propaganda ale PSD

Liderul PNL, Ludovic Orban, a cerut, luni, in mod public, demisia directorului Televiziunii Romane, Doina Gradea, in urma aparitiilor presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la emisiunea Viata Satului. Liberalul a .

LUDOVIC ORBAN: Iohannis este invitat vineri la ziua PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca presedintele Klaus Iohannis este invitat sa participe la mai multe evenimente organizate de liberali, anuntand ca seful statului a fost invitat sa participe vineri la ziua partidului.

Ludovic Orban l-a comparat pe Iohannis cu un stejar, in discursul de prezentare de la mitingul din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a comparat pe seful statului, Klaus Ioahnnis, in discursul de prezentare de la mitingul PNL, cu un stejar care sta in calea furtunilor pornite de ciuma rosie. Presedintele Iohannis a participat sambata la mitingul PNL din Piata Victoriei, unde au fost circa 40 de mii de sustinatori ai liberarilor care si-au prezentat candidatii la alegerile europene din 26 mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )