Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban ridica un mare semn de intrebare la 27 de ani de la Revolutie

B1 B1,
Ludovic Orban ridica un mare semn de intrebare la 27 de ani de la Revolutie

Ludovic Orban este de parere ca desi au trecut 27 de ani de la Revolutie, sentimentul de frica mentala la nivel colectiv in Romania este la un nivel ridicat. Din pacate, exista in. continuă pe B1

Ludovic Orban: PNL sustine vaccinarea obligatorie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca PNL a decis sa sustina vaccinarea obligatorie, dupa ce senatorul liberal Marius Nicoara a propus un amendament la legea vaccinarii care permite cetatenilor sa refuze vaccinarea profilactica sistematica, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban, pozitie dura in scandalul Belina: Solicitam demisia celor trei ministri implicati in anchete penale

Biroul Politic Executiv al PNL a luat decizia de a solicita demisia celor trei ministri implicati in anchete penale - Sevill Shaidehh, Rovana Plumb si Viorel Ilie, a declarat luni presedintele PNL, Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Ludovic Orban cere demisia ministrilor Shhaideh, Plumb si Ilie: Vom vota cu bilele la vedere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a cerut, luni, demisia ministrilor aflati in vizorul DNA, cerandu-le, totodata, liberalilor sa voteze la vedere in favoarea solicitarii DNA.

Ludovic Orban saluta apropierea celor trei partide de opozitie din Republica Moldova de valorile Partidului Popular European

Presedintele PNL, Ludovic Orban. a scris, sambata, pe Facebook, ca saluta apropierea celor trei partide de opozitie din Republica Moldova de valorile Partidului Popular European.

Un detinut de 27 de ani a decedat in urma unui infarct. El mai avea trei luni de detentie

Un tanar de 27 de ani, incarcerat la Penitenciarul din Baia Mare, a decedat vineri dupa amiaza in urma unui infarct. El mai avea de executat trei luni de inchisoare.

O romanca de 27 ani, care absolvit Dreptul la Sorbona, printre candidatii pentru un loc in Senat in Franta

Presedintele Macron se pregateste de primul mare test electoral, odata cu schimbarea a jumatate din membrii Senatului. Printre candidatii la un loc in Senat se afla si romanca Anina Ciuciu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )