Libnet.ro
UNICEF

18:45

LUDOVIC ORBAN: Ungaria a luat decizia de a permite tranzitarea tarii pe transport rutier pe toata perioada unei zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Ungaria a luat decizia de a permite tranzitarea tarii pe transport rutier pe toata perioada unei zile

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Targu Mures, ca in urma discutiei purtate la nivelul ministrilor de externe ai Romaniei si Ungariei exista deja consecinte favorabile, una dintre acestea fiind permisiunea de tranzitare a statului vecin, pe cale rutiera a cetatenilor romani, 24 de ore din 24. continuă pe Ziarul Bursa

Ungaria permite tranzitarea tarii la orice ora din zi

Tranzitarea Ungariei nu va mai fi conditionata de un anumit interval orar, tara putand fi anuntata la orice ora din zi. Anuntul a fost facut de ministrul Marcel Vela si de premierul Ludovic Orban. Prim-ministrul a declarat ca in urma discutiei purtate la nivelul ministrilor de externe ai Romaniei si Ungariei exista consecinte favorabile, una dintre acestea fiind permisiunea de tranzitare a statului vecin 24 de ore din 24.

Orban: Ungaria va permite tranzitarea tarii pe transport rutier pe toata perioada unei zile

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in urma discutiei purtate la nivelul ministrilor de externe ai Romaniei si Ungariei exista deja consecinte favorabile, una dintre acestea fiind permisiunea de tranzitare a statului vecin, pe cale rutiera a cetatenilor romani, 24 de ore din 24.

Premierul Orban: Dupa discutia dintre ministrul Aurescu si omologul Szijjarto, Ungaria a decis sa permita tranzitarea tarii pe toata perioada de 24 de ore a unei zile

Ungaria va permite tranzitarea tarii prin transport rutier, pe toata perioada de 24 de ore a unei zile, a afirmat premierul Ludovic Orban, care a subliniat ca intalnirea ce a avut loc la Bucuresti intre Bogdan Au.

Noile masuri de relaxare au fost publicate in Monitorul Oficial. Modificari de ultima ora anuntate de Ludovic Orban

Hotararea de Guvern care stabileste masurile de relaxare care intra in vigoare la 1 iunie a fost publicata, vineri, in Monitorul Oficial. Premierul Ludovic Orban a anuntat deja ca va fi modificata, pentru a permite folosirea plajelor si de catre persoane cu prosopul sau cearceaful.

LUDOVIC ORBAN: Dovada cea mai mare de respect fata de eroi este sa-i atragem pe tineri sa cunoasca istoria

Premierul Ludovic Orban afirma ca dovada cea mai mare de respect fata de eroii neamului este atragerea tinerilor spre cunoasterea istoriei si aprecierea exemplului de daruire si curaj al celor care s-au jertfit pentru idealurile romanilor.

LUDOVIC ORBAN: Pana pe 1 iunie, mastile de protectie sanitara trebuie sa ajunga in scoli

Prim-ministrul Ludovic Orban a cerut miercuri, in sedinta de Guvern, ca, pana pe 1 iunie, mastile de protectie sanitara sa ajunga in scoli, in conditiile in care cursurile de pregatire pentru examenele nationale incep pe 2 iunie.

Cum arata si cu ce se ocupa Mihaela, sotia lui Ludovic Orban

Ludovic Orban este pe scena politica de ani buni, dar vorbeste foarte rar despre familia sa. Prim-ministrul Romaniei este casatorit cu Mihaela Orban si au impreuna un baiat, Tudor Andrei, in varsta de 20 de.

Fotografia anului. Ludovic Orban si mai multi ministri beau si fumeaza in biroul premierului. Ce reguli incalca demnitarii

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care premierul Ludovic Orban apare alaturi de cativa ministri, la o masa pe care se afla bautura.

Fotografie cu Ludovic Orban sarbatorind ziua de nastere in birou, cu ministrii, virala pe Facebook

O fotografie in care apar premierul Ludovic Orban, fumand, alaturi de mai multi membri ai Guvernului, era distribuita vineri seara pe Facebook.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, lamuriri despre cearsaful la plaja: Vom face o revenire in Anexa 3 a HG privind starea de alerta in cazul accesului pe plaje (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, in contextul in care joi a fost anuntata redeschiderea plajelor de la 1 iunie, in anumite conditii, ca se va face o completare in ceea ce priveste masura legata de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )