Libnet.ro
UNICEF

11:15

Marcel Ciolacu: Bugetul e unul al austeritatii. CEC va fi vanduta de Florin Citu ca sa acopere deficitul, la pachet cu Nuclearelectrica, Hidroelectrica si Aeroportul Otopeni (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Bugetul e unul al austeritatii. CEC va fi vanduta de Florin Citu ca sa acopere deficitul, la pachet cu Nuclearelectrica, Hidroelectrica si Aeroportul Otopeni (VIDEO)

Dupa ce Parlamentul a adoptat bugetul pe anul acesta in forma initiata de Guvern, fara amendamente, Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a insistat ca acesta este un buget al austeritatii. CEC va fi vanduta. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: Bugetul vostru, un dezastru pentru Romania Nu PSD era formatiunea care ne-a tinut in case in timp ce voi furati. intrebati-l pe Dan Barna daca a dat cu subsemnatul la OLAF saptamana trecuta (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a criticat in termeni duri proiectul de buget trimis in Parlament de guvernul coalitiei formate din PNL, USR-PLUS si UDMR. Totodata, el a avut o replica si pentru acuzatiile ce.

Marcel Ciolacu l-a jignit in ultimul hal pe Florin Citu. Ce i-a spus liderul PSD

Parlamentul Romaniei, inca de ieri, a devenit scena unuispectacol grotesc. Discutiile pe Bugetul 2021, propus de Guvernul Citu, au degenerat intr-un adevarat razboi al declaratiilor beligerante de ambele parti. Cele mai dure reactii critice la adresa propunerii bugetare a noului Guvern, au venit din partea PSD, aflat in opozitie. Remarcile dure, ironice au fost facute .

Marcel Ciolacu, replica dura pentru Citu: Vii si jignesti si incerci prin tipete sa acoperi de fapt acest buget al austeritatii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat, marti, un atac dur la adresa premierului Florin Citu, in plenul Parlamentului. Reactia lui Ciolacu a venit dupa ce premierul i-a acuzat pe social-democrati ca sunt nemultumiti de Bugetul pe 2021 pentru ca nu mai pot fura.

Marcel Ciolacu anunta plangeri penale: Domnule Citu, veti merge la Procuratura!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii vor depune plangeri penale impotriva fostului premier Ludovic Orban, dar si impotriva actualului premier Florin Citu. De asemenea, acestia vor depune plangeri impotriva tuturor ministrilor care au avizat anumite cheltuieli.

Marcel Ciolacu, la finalul dezbaterii generale pe buget: Tatal meu, domnule Citu, avea o vorba:Dupace ca esti prost mai pui si frana

Dupa ce, marti, Camera Deputatilor si Senatul au adoptat proiectul legii bugetului de stat pe 2021 in forma initiata de Guvern, nefiind adoptate amendamente, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj de la tribuna Parlamentului aducand, din nou, acuzatii la adresa premierului. Liderul PSD a criticat, ca pana acum, si bugetul initiat de Guvern.

Marcel Ciolacu: Alesii locali ai PSD vor sa vina la Palatul Cotroceni ca sa protesteze

Marcel Ciolacu a declarat ca alesii locali care fac parte din PSD vor sa vina la Bucuresti ca sa protesteze in fata Palatului Cotroceni, din cauza anexei la bugetul de stat pe 2021 emisa de Guvern prin care au fost alocate fonduri numai administratiilor locale ale PNL, USR-PLUS si UDMR, cele trei partide care formeaza coalitia de guvernare.

Marcel Ciolacu, acuzatii la adresa Guvernului: Au facut alocari de aproximativ 380 de milioane, numai catre cele trei formatiuni politice dinactuala coalitie. Vom face plangeri penale (VIDEO)

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuza Guvernul ca a alocat fonduri bugetare mai ales catre judetele conduse de reprezentanti ai celor trei partide din coalitie. Marcel Ciolacu acuza Guvernul ca a.

Orban si Citu au dat o mita electorala de doua miliarde de lei, sustine seful PSD, Marcel Ciolacu

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca, pe timpul Guvernului Orban, autoritatile locale au pri.

Marcel Ciolacu, despre revocarea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului: Nu poate cineva sa o acuze ca este vreo o pesedista infocata (VIDEO)

Nu poate cineva sa o acuze pe doamna Renate Weber ca este vreo o pesedista infocata, a declarat, luni, liderul PSD, Marcel Ciolacu, referindu-se la intentia partidelor din coalitia de la guvernare de a o.

Marcel Ciolacu spune ca alesii locali PSD vor sa protesteze in fata Palatului Cotroceni: 20 de judete sa nu au primit niciun ban fiindca sunt ale PSD (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca alesii locali social-democrati vor sa vina sa protesteze la Palatul Cotroceni din cauza faptului ca Executivul a adoptat o anexa la proiectul de.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )