Libnet.ro
UNICEF

20:15

Marcel Ciolacu: Categoric vom intra in lockdown dupa alegerile parlamentare

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Categoric vom intra in lockdown dupa alegerile parlamentare

Romania va intra in carantina dupa alegerile parlamentare, considera liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu: Nu au cum sa stapaneasca fenomenul. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, replica acida pentru Iohannis, dupa ce presedintele a dat vina pe PSD pentru lipsurile din pandemie

Marcel Ciolacu a afirmat ca este o mare rusine ca un presedinte de tara coboara atat de jos incat isi asuma pe fata campania nesimtita pentru PNL. Liderul PSD a adaugat ca seful statului este un agent electoral mincinos al Partidului Sau si nu este preocupat de sanatatea si viata romanilor.

Klaus Iohannis: Nu exista nici o intentie sa promovez o carantina la nivel national dupa alegerile parlamentare. Lockdown-ul nu se intampla. Vom continua sa instituim masuri zonale, unde situatia o impune

Presedintele Klaus a declarat, miercuri seara, ca nu intentioneaza sa reinstituie carantina la nivelul intregii tari, dupa alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. in acest context de carantina.

Klaus Iohannis: Nu exista nici o intentie sa promovez o carantina la nivel national dupa alegerile parlamentare. Lockdown-ul nu se intampla. Vom continua sa instituim masuri zonale, unde situatia o impune

Presedintele Klaus a declarat, miercuri seara, ca nu intentioneaza sa reinstituie carantina la nivelul intregii tari, dupa alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. in acest context de carantina.

Marcel Ciolacu, la Siteza Zilei: Lista primelor masuri pe care le va lua PSD daca va castiga alegerile

Marcel Ciolacu a precizat, marti seara, in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena3, care sunt primele masuri pe care le va lua PSD daca va ajunge la guvernare, in urma alegerilor parlamentare din decembrie.

PNL: Demisia ipocrita a lui Marcel Ciolacu, copypaste dupa gestul lui Liviu Dragnea, nu duce la eliminarea pensiilor speciale. E doar un artificiu de impostura si o butaforie politicianista

PNL a catalogat drept artificiu de impostura in campania electorala anuntul lui Marcel Ciolacu, liderului PSD, ca va demisiona din Parlament pentru a nu beneficia de pensie speciala. Liberalii atrag atentia.

Replica lui Orban, dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca va demisiona in ultima zi de mandat in Parlament

Premierul Ludovic Orban a caracterizat drept o minciuna gogonata si un demers demagogic demisia anuntata de liderul PSD Marcel Ciolacu din Parlament in ultima zi de mandat, pentru a nu beneficia de pensie speciala.

Marcel Ciolacu i-a scris lui Mugur Isarescu, dupa ce economistul-sef al BNR a vorbit despre reducerea salariilor bugetarilor: Toate declaratiile facute de oficiali ai Bancii produc efecte

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis luni o scrisoare guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Seful social-democratilor ii aduce la cunostinta economistului-sef al tarii ca.

Marcel Ciolacu: Iohannis nu mai este Presedintele Romaniei!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dupa declaratiile Presedintelui Klaus Iohannis de marti: Cred ca este singurul Presedinte al unui stat al UE care s-a transformat intr-un politruc si un purtator de cuvant al unui partid. in campanie electorala, ceea ce este si mai grav a spus acesta, in direct la Antena3, fiind invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: Un politruc care injura non stop nu merita niciun raspuns

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie dura marti seara, dupa declaratiile facute de Klaus Iohannis in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Cotroceni: A dovedit exact ce este. Un agent electoral mincinos al Partidului Sau, in loc sa se preocupe de singurul lucru care este cu adevarat important: sanatatea si viata romanilor.

De ce e PSD inamicul politic nr. 1? Marcel Ciolacu, invitat joi, de la ora 11.00, la interviurile HotNews LIVE

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este invitat joi, de la ora 11. 00, la interviurile HotNews LIVE. Este PSD-ul de acum altul decat PSD-ul lui Dragnea? Cat de responsabil este PSD pentru starea sistemului de sanatate din Romania care se chinuie sa faca fata crizei sanitare? Dar pentru situatia economica? Care este miza razboiului cu Klaus Iohannis si PNL? Sunt cateva dintre intrebarile la care Marcel Ciolacu va raspunde. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )