Libnet.ro
UNICEF

11:30

Marcel Ciolacu: PSD va depune o motiune de cenzura si ea va trece 100%. Primul text a fost lucrat de Serban Nicolae

B1 B1,
Marcel Ciolacu: PSD va depune o motiune de cenzura si ea va trece 100%. Primul text a fost lucrat de Serban Nicolae

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca social-democratii vor depune motiune de cenzura impotriva Guvernului PNL, iar aceasta va trece 100%. El a precizat ca senatorul Serban Nicolae a. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: Vom depune o motiune de cenzura care va trece 100% Demisia lui Orban ar fi cea mai potrivita

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat duminica seara ca social-democratii vor depune o motiune de cenzura care 100% va trece de votul Parlamentului. De asemenea, Ciolacu a spus ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ar trebui sa ii ceara demisia lui Ludovic Orban din functia de premier, pentru ca liberalii au facut din aceasta pandemie un joc politic.

MARCEL CIOLACU : 3 Diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL e scoasa la iveala de Banca Mondiala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL este scoasa la iveala de Banca Mondiala.

MARCEL CIOLACU: Diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL e scoasa la iveala de Banca Mondiala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL este scoasa la iveala de Banca Mondiala.

Dezastru pentru Marcel Ciolacu. Cine va fi noul presedinte PSD. Liviu Dragnea il distruge din inchisoare: Aud de aici

Liviu Dragnea a prins glas din inchisoare si nu-si iarta fosii colegi si subalterni pe linie de partid pentru ca l-au abandonat. Acesta nu ezita sa arunce sageti otravite catre fiecare, iar unul dintre cei vizati a fost presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Guvernarea PNL produce 600.000 de someri. in cateva luni, liberalii distrug tot ce se castigase in trei ani cu PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, este de parere ca PNL a reusit sa spulbere tot ce castigase Romania in trei ani de guvernare social-democrata. El a criticat aspru planul national de.

MARCEL CIOLACU: Orban devine toxic pentru Romania fiindca incepe sa indemne la anarhie

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu afirma, dupa ce Ludovic Orban a indemnat la nerespectarea deciziei CCR privind izolarea in cazul suspiciunii de COVID-19, ca Orban devine toxic pentru Romania.

Marcel Ciolacu: Liberalii si-au angajat aproape 15.000 de pile la stat. Mars cu hotia!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuza liberalii ca distrug tot ce se castigase in 3 ani cu PSD. Cand oamenii raman pe drumuri iti trebuie mult cinism si tupeu sa vorbesti despre investitii, a scris el, joi, pe Facebook.

MARCEL CIOLACU: Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejeaza romanii, ci industria pacanelelor

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca liberalii pe care ii numeste combinatozaurii din Guvernul PNL nu ii protejeaza pe romani, ci industria pacanelelor.

MARCEL CIOLACU: Planul National de Investitii si Relansare Economica este un program de cumparat voturi

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Planul National de Investitii si Relansare Economica, prezentat miercuri de Executiv, este un program exclusiv electoral, pentru a vana voturi, scrie Agerpres.

Marcel Ciolacu anunta cand cade Guvernul PNL: Avem voturile necesare sa trecem motiunea!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a lansat, duminica, la Sinteza zilei, un atac virulent la adresa lui Ludovic Orban si a anuntat ca exista o majoritate in Parlament pentru daramarea Guvernului PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )