Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mihai Tudose: Compania TAROM nu va fi nici inchisa, nici praduita

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose: Compania TAROM nu va fi nici inchisa, nici praduita

Premierul Mihai Tudose a criticat din nou conducerea TAROM, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Razvan Dumitrescu, la Subiectiv, aratand ca aceasta companie de stat a reusit sa aiba o. continuă pe Antena3

Tudose: Tarom este un simbol national. Nu va fi nici inchisa, nici vanduta

Premierul Mihai Tudose a afirmat, duminica, la Antena 3, ca Guvernul nu intentioneaza inchiderea sau vinderea companiei Tarom, scopul controlului pe care l-a cerut Corpului de Control al primului-ministru fiind identificarea cauzelor care au dus la pierderile din ultima vreme ale companiei.

Mihai Tudose: Tarom este un simbol national. Nu va fi nici inchisa, nici vanduta

Premierul Mihai Tudose a afirmat, duminica, la Antena 3, ca Guvernul nu intentioneaza inchiderea sau vinderea companiei Tarom, scopul controlului pe care l-a cerut Corpului de Control al primului-ministru fiind identificarea cauzelor care au dus la pierderile din ultima vreme ale companiei.

intors din vacanta, Mihai Tudose si-a pus la punct ministrii. Premierul a amenintat cu demiteri

In prima sedinta de guvern de dupa ce s-a intors din vacanta, Mihai Tudose i-a pus la zid pe unii dintre ministrii sai. Nu l-au multumit decat partial raspunsurile primite asa ca a cerut m?.

Premierul Tudose despre compania TAROM: E un simbol national, nu va fi nici inchisa nici vanduta

Premierul Mihai Tudose a declarat duminica, despre compania aeriana TAROM, ca aceasta e un simbol national al Romaniei si din acest motiv nu va fi nici inchisa, nici vanduta.

UPDATE Premierul Mihai Tudose a trimis Corpul de Control al Guvernului la Tarom si Compania Nationala de Investitii. Reactia sefului companiei aeriene de stat

Premierul Mihai Tudose a fost duminica la Palatul Victoria si a dat ordin Corpului de Control al primului ministrul ca de luni sa inceapa un control la compania nationala de transporturi aeriene TAROM .

Premierul Mihai Tudose: in mod cert modificam redeventele de la 1 ianuarie 2018

Guvernul lucreaza la Legea redeventelor, a afirmat, duminica, premierul Mihai Tudose, intr-un interviu acordat in exclusivitate la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, precizand ca redeventele vor.

Mihai Tudose: Nu exclud schimbari de ministri/ In mod cert va trebui sa modificam redeventele de la 1 ianuarie 2018

Guvernul lucreaza la Legea redeventelor, a afirmat premierul Mihai Tudose duminica, la Antena 3, precizand ca redeventele vor fi modificate in mod cert de la 1 ianuarie 2018. Premierul a mai spus ca nu exclude schimbari in Guvern.

Mihai Tudose: Nu exclud schimbari de ministri / Legea pensiilor ce va veni in toamna va regla si aspectele legate de cumulul pensie-salariu

Premierul Mihai Tudose afirma, intr-un interviu la Antena 3, ca nu isi cearta ministrii propriului cabinet, ci doar spune ca e bine cand e bine si ca e rau cand e rau. Totodata, premierul a afirmat ca nu exclude schimbari in Guvern. Tudose a mai anuntat ca noua lege a pensiilor va fi promovata in aceasta toamna si va regla si aspectele legate de cumulul pensie-salariu.

Premierul Mihai Tudose, mesaj dupa atacul terorist de la Barcelona

Premierul Mihai Tudose a transmis, joi seara, un mesaj in care si-a exprimat regretul fata de tragedia de la Barcelona, precizand ca evolutia situatiei este urmarita cu foarte mare.

Mihai Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat verificari la doua dintre bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit, pentru a vedea ce se intampla acolo, a declarat duminica seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose. Acesta a adaugat ca, din 36 de banci cu activitate in Romania, 18 sunt pe profit si 18 nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2789 seconds )