Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mihai Tudose vorbeste deschis despre remaniere. Ce spune despre reprosurile aduse ministrilor in sedintele de Guvern

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose vorbeste deschis despre remaniere. Ce spune despre reprosurile aduse ministrilor in sedintele de Guvern

Premierul Mihai Tudose a afirmat, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Razvan Dumitrescu, la Subiectiv, ca nu isi cearta ministrii propriului cabinet, ci doar spune cand e. continuă pe Antena3

Mihai Tudose: Nu exclud schimbari de ministri / Legea pensiilor ce va veni in toamna va regla si aspectele legate de cumulul pensie-salariu

Premierul Mihai Tudose afirma, intr-un interviu la Antena 3, ca nu isi cearta ministrii propriului cabinet, ci doar spune ca e bine cand e bine si ca e rau cand e rau. Totodata, premierul a afirmat ca nu exclude schimbari in Guvern. Tudose a mai anuntat ca noua lege a pensiilor va fi promovata in aceasta toamna si va regla si aspectele legate de cumulul pensie-salariu.

Mihai Tudose, despre posibile schimbari de ministri: Nu excludem nimic

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, a declarat ca nu exclude varianta unor schimbari in echipa sa de ministri, spunand ca nimeni nu sta in Guvern pe vecie. Cand va fi cazul,.

Mihai Tudose, despre activitatea ANAF: E prima data cand si-au indeplinit planul, au facut si depasire de plan

Premierul Mihai Tudose l-a felicitat vineri pe ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, pentru activitatea depusa de ANAF in ultima perioada, remarcand ca este o premiera faptul ca institutia si-a.

Mihai Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat verificari la doua dintre bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit, pentru a vedea ce se intampla acolo, a declarat duminica seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose. Acesta a adaugat ca, din 36 de banci cu activitate in Romania, 18 sunt pe profit si 18 nu.

Mihai Tudose: Tarom este un simbol national. Nu va fi nici inchisa, nici vanduta

Premierul Mihai Tudose a afirmat, duminica, la Antena 3, ca Guvernul nu intentioneaza inchiderea sau vinderea companiei Tarom, scopul controlului pe care l-a cerut Corpului de Control al primului-ministru fiind identificarea cauzelor care au dus la pierderile din ultima vreme ale companiei.

Mihai Tudose: Legea pensiilor va regla posibilitatea ca pensia sa fie cumulata cu salariul

Legea pensiilor. al carei proiect va ajunge in Parlament in aceasta toamna, va regla posibilitatea ca o persoana sa cumuleze pensia cu salariul, a declarat, duminica seara, premierul Mihai Tudose.

Premierul Mihai Tudose: in mod cert modificam redeventele de la 1 ianuarie 2018

Guvernul lucreaza la Legea redeventelor, a afirmat, duminica, premierul Mihai Tudose, intr-un interviu acordat in exclusivitate la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, precizand ca redeventele vor.

Mihai Tudose: Compania TAROM nu va fi nici inchisa, nici praduita

Premierul Mihai Tudose a criticat din nou conducerea TAROM, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Razvan Dumitrescu, la Subiectiv, aratand ca aceasta companie de stat a reusit sa aiba o.

Mihai Tudose: Nu exclud schimbari de ministri/ In mod cert va trebui sa modificam redeventele de la 1 ianuarie 2018

Guvernul lucreaza la Legea redeventelor, a afirmat premierul Mihai Tudose duminica, la Antena 3, precizand ca redeventele vor fi modificate in mod cert de la 1 ianuarie 2018. Premierul a mai spus ca nu exclude schimbari in Guvern.

UPDATE Premierul Mihai Tudose a trimis Corpul de Control al Guvernului la Tarom si Compania Nationala de Investitii. Reactia sefului companiei aeriene de stat

Premierul Mihai Tudose a fost duminica la Palatul Victoria si a dat ordin Corpului de Control al primului ministrul ca de luni sa inceapa un control la compania nationala de transporturi aeriene TAROM .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )