LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Ministerul Justitiei: Curtea Suprema din Danemarca a decis ca Romania poate fi inlaturata de pe lista tarilor cu probleme privind spatiile de detentie; transferurile de detinuti vor fi deblocate
 • Transferurile de detinuti romani din Danemarca si procesele de extradare a cetatenilor romani pe numele carora exista un Mandat European de Extradare vor fi deblocate dupa ce Curtea Suprema din Danemarca a decis eliminarea Romaniei din lista tarilor care au probleme in privinta spatiilor de detentie, anunta Ministerul Justitiei.
  Adevarul.ro - 17 Mai 2018, 00:35

  Citeste articolul complet:
  Ministerul Justitiei: Curtea Suprema din Danemarca a decis ca Romania poate fi inlaturata de pe lista tarilor cu probleme privind spatiile de detentie; transferurile de detinuti vor fi deblocate


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Politica in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.423 sec.