Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson se va afla astazi la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul de Externe britanic Boris Johnson se va afla astazi la Bucuresti

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson se va afla astazi la Bucuresti, pe agenda MAE pentru 25 septembrie figurand intalnirea sa cu ministrul Externe Teodor Melescanu. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson se va afla luni la Bucuresti

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson se va afla luni la Bucuresti, pe agenda MAE pentru 25 septembrie figurand intalnirea sa cu ministrul Externe Teodor Melescanu.

Boris Johnson pe Twitter: Ma aflu la Bucuresti pentru a-l asigura pe ministrul Melescanu ca relatiile Marea Britanie-Romania vor fi si mai puternice dupa iesirea din UE

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson a scris luni seara pe Twiter ca se afla la Bucuresti pentru a-l asigura pe omologul sau roman Teordor Melescanu ca relatiile romano-britanice vor si mai puternice dupa iesirea Marii Britanii din UE.

Boris Johnson, ministrul de Externe al Marii Britanii, in vizita luni la Bucuresti

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson se va afla luni la Bucuresti. Conform agendei MAE pentru 25 septembrie, acesta se va intalni cu ministrul Externe roman, Teodor Melescanu.

Boris Johnson: Relatiile romano-britanice vor si mai puternice dupa iesirea Marii Britanii din UE

Boris Johnson, ministrul de Externe britanic, a scris luni seara pe Twiter ca se afla la Bucuresti pentru a-l asigura pe omologul sau roman Teodor Melescanu ca relatiile romano-britanice vor si mai puternice dupa iesirea Marii Britanii din UE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )